![]() |
Zapotocny'ye para kalmadı! Beşiktaş'ta futbolcuların geçen sezondan kalan maç başı alacaklarını ve şampiyonluk primlerinin yatırıldığı, Zapotocny'ye ise ödeme yapılmadığı ifade edildi. Siyah-beyazlı ekipten 680 bin dolar alacağı olan ve gönderilmek istenen Çek stoperin, Beşiktaş yönetiminden anlaşması gereği gelecek sezonun parası olan 750 bin euro'nun da garanti edilmesini talep http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ettiği öğrenildi. |
Artık Gönderilse Daha iyi olur |
bu adam okadar kötü değil yabancı kontejanı yüzünden harcanıyor yazık |
aslında evet kötü değil ama ferrariye göre kıyaslanınca maalesef biraz geri planda kalıyor. Her neyse olan oldu.Adamın parası ödenir Resmi bir açıklama gelmedi. Haberin doğruluğu tartışılabilir |
haber doğruysa üzülürüm..ülke olarak adettendir işi bitene çektirlir..verin parasını sorun falan çıkarmasın,gidecekse düzgün bir şekilde gitsin..! |
Bu çocuğun hakkı değildi bu, birde üstüne üstlük parasını vermiyormuş yönetimimiz. Yazık çoookkk yazık gerçekten... Yazık 4 yıldır eline attığı herşeyi bulaştırıyor, kirletiyorlar. 28 yaşındayım. 5 yaşından beri BEŞİKTAŞ'ımı takip ederim ve şu yönetim geldiğinden beri hiç görmediğim şeyler, olmayan şeyler oluyor BEŞİKTAŞ'ımda. Bu kadarıda iiice ayıp artık. Formaları görüncede şoke oldum zaten.. Tüh yaaa ne diyim, yazık... BEŞİKTAŞ'ım bu yönetimden kurtulacağı gün DÜZLÜK GÜNÜDÜR, HERŞEYİN GÜZELLİĞE KAVUŞACAĞI GÜNDÜR... |
ya bu adam beşiktaşın futbolcusu yönetim burada yanlış yapıyor adam gidecekse üvey evlat muamelesi yapmamalı 1 sezon da olsa beşiktaşımıza katkı sağlamıştır. Hele ki kocaeli maçında penaltıyı atması şampiyonluğun dönüm noktalarından .. Ankaraspor maçında golü attıktan sonra o sevinci.. Kupa töreninde ki sevincini sevgisini gizleyememesi çılgınca kutlaması şimdi gelelim ki beşiktaş ruhu beşiktaşlı duruşu bu futbolcuda yok mu? yönetim güzel bir uslupla arayı bozmadan göndermeli |
doğruysa çok yazık olmuş herkesin şampiyonluktla emeği var.. |
Zapo hala imza atmadı bir takıma bence her an her şey olabilir |
bu adama ayıp ediolar.elinden gelenin en iisini yaptı bu sezon.parası hemen werilmeli.hatta+2 de dursada sorun yaratmaz. |
Türkiye`de Saat: 09:43 . |