![]() |
bari kiralk verlsn batuhanı kaybetmememz lazım bze çok faydası olacaktr |
Hakkında hayırlısı olur inşallah... |
bu gidişle bu çocuk kaybolur gider daha genç boboya nobreye verilen şans onada verilse bende ilk11 oynar hep |
valla ben mustafa hocaya hak veriyorum hicbir futbolcu heleki daha 18 yasindaki biri kalkip hocasiana saygisizca davranamaz. ki eskisehirde tanidiklari olanlar bilir batuhan eskisehirde adeta efsane olmus kimle konussam bana batuhanla ilgili gece hikayeleri anlatiyor. icinde hep bar icki kiz hizli araba kullanma gibi seyler var .. malesef bu cocuk yok olursa sorumlusu sadece kendisidir. insallah yurtdisinda bir kulube kiralarlar bence en iyisi o orda adam ederler sonra bizim degerimizi anlar... |
hala hoca haklı, batuhan şöle böle. ya girin mesela ligtv.com.trde geselilerin yorumları okuyun, ki fenerliler de aynı pusuya yatmışlar. adamlar batuhan alınmalı diyo, biz de nası kovarız onun hesabını yapıyoz. töbe töbe, bak sinirlerim bozuldu şimdi. |
nobreden daha çok işimize yarar aslında ama.... |
batuhan önmli kazanılmalı |
su cocugu zorla kaybedecegiz ona uzuluyorum |
nobreyle niye sözleşme imzaladıysak zaten o paraya... yazık oluyo batuhana... |
Yav saçmalayıp durmayın sanki tapusunu veriyoruz herifin kiralık gidecek seneye gene takımda kimi alacakmış ezikler mal bizim kimse alamaz sadece efendi olmayı öğrenmesi için KİRALIK OLARAK GİDECEK . |
Türkiye`de Saat: 14:30 . |