![]() |
12 civarına çekip işi hemen bitirmeliyiz.ozaman kombinelerdede patlama olur |
Alıntı:
|
quaresma oynadığı hiçbir büyük takımda başarılı olamadı. barcelona, inter, chelsea. belkide o kadar da iyi topçu değildir. |
Alıntı:
|
bu adami alacaksak geri donusumunu mutlaka saglamalayiz. cunku satarken asla aldigimiz paraya satamayiz. o zaman tek yol kaliyor kombine almak . 10.000 kombine satmamiz lazim fazladan sadece bu transferden dolayi. ki ben toplamda 10.000 kombine satilacagina bile supheyle bakiyorum. ben aldim kombineyi gecen sene de vardi kombinem gerci hic bir maca gidemedim benim yerime abim gitti ki ben ankaraliyim ozellikle istanbullu arkadaslar transferden once kombine almalilar ki yonetim de bilmeli kombineden sukadar para kesin gelecek yildiz transfer yapalim diye.... |
bnce ne kadar olursa olsun alınmalı cnku formadan kombıneden reklamdan süper para kaldrr klup |
bu quaresma haberleri kolpa değil hakikaten alma girşimimiz ve oyuncununda bize gelebilme durumu var.14 m euro da verilmeyecek bir rakam değil.Tek sorun şu anda 9 yabancıya sahip olmamız.Zapo büyük ihtimalle gidecek ama delgadonun gitmesi çok zor.Bu sebeple quaresma alınamayacak diye düşünüyorum. |
al başkan bu adamı.bugüne kadar yaptığın bütün yanlışları silelim... |
alsak iyi olur hemde çok iyi |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 04:40 . |