kartalim_ | 18-07-2009 16:08 | Alıntı: İbodaca´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1051792)
Bence de çok büyük katkı sağlar..Sakatlık, sağlık konusunda eksiği olan futbolcularımıza bişeyler öğretir..Nasıl sakatlanılır? Nasıl hafif sakatlanılır? Nasıl hasta olunur ? Nasıl iyileşilir? Sahalara en uzun şekilde nasıl dönülür? fln..:) Baya bi yardımı olur bu konuda..:)
Yıldıray'ı almak küçük düşünmek demektir..Bu ortasaha ile çok sıkıntı yaşarız..Kesinlikle iyi bir oyuncu takviye edilmeli..Kadromuz zaten iyi diyenler; Tello'nun ve Yusuf'un sakat olma olasılıklarını bi düşünsünler..Karşı kaleye gidemeyiz walla..Küçük düşünmeyin o yüzden..Yıldıray gibi ömrünün yarısı sakatlıkla geçmiş bir oyuncuyu düşünmek hata olur.. | Valla İbo bu ortasaha transferini kimse düşünmüyor herhal, bari Murat Ceylan'ı alabilseydik, ona da razıydım ben...3'lü ortasaha oynarsak, Ernst-Fink-Tello; 4. bi isim de Uğur, Yusuf falan orda oynayamaz zaten...Necip'e falan şans verecekse hoca bir şey diyemem, güzel de olur sevinirim, ama sanmıyorum açıkçası...Bide tabii kontenjan sorunu doğabilir, her maç Ernst-Tello-Fink üçlüsü oynarsa ya hücumdan ya da savunmadan biri kesik yiyecek...Oraya ya Murat Ceylan ya da Ümit Korkmaz gibi biri alınmalı bence, hiç yoktan iyidir bunlar... |