![]() |
yine şampiyon olmak istiyoruz Beşiktaş`ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden olan Ekrem Dağ, yeni sezon formalarının ve ürünlerinin tanıtıldığı lansman gecesinde kısa bir röportaj verdi. HABER1903 : Ekrem öncelikle yeni sezon formaları hayırlı olsun. Yeni sezon için çalışmalarınız nasıl giidyor? Ekrem Dağ : Hepimize hayırlı olsun formalarımız. Hepsi çok güzeller. Takım olarak yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Ben şimdilik sakatım ama takımla çalışmalara çok kısa bir süre içerisinde başlayacağım. HABER1903 : Önümüzdeki sezonla ilgili olarak neler düşünüyorsun? Ekrem Dağ : Gelecek sezonla ilgili çok fazla beklentimiz var. İlk olarak yine sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Kupayı yeniden kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi`nde de gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. HABER1903: Yeni transferler için neler söyleyeceksin ? Ekrem Dağ : Bu sene takıma yeni arkadaşlarımız katıldı. Hepsi çok yetenekli ve kalitelerini kanıtlamış isimler. Onların da katkıları ile bu sene inşallah geçen seneden daha iyi geçecek. HABER1903 : Yeni sezondan kendinden beklentilerin neler? Ekrem Dağ : Sadece ben değil bütün akadaşlarım çok hırslı çalışıyor. Herkes çok çalışıyor ve performansını en üst seviyeye çıkarmak istiyor. Ben de çok çalışıp geçen seneden daha iyi bir performans sergilemek istiyorum. - HABER1903 - |
Bu Senede Şampiyonuz Insallah.. |
helal olsn ekreme gerçekten çok büyük yükselme gösterdi |
Türkiye`de Saat: 12:58 . |