![]() |
Formalar Beğenilmedi http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...asforma423.jpg Yıllarca ürün satışlarında ezeli rakiplerinin gerisinde kaldığı söylenen Beşiktaş, çifte şampiyonluğun ardından bu durumu tersine çevirmişti. Forma ve özellikle de tişörtlere büyük ilgi gösteren Siyah-Beyazlı taraftarlar, yeni sezon formalarını büyük merakla bekliyordu. Önceki gün taraftarların beğenisine sunulan formalar, Beşiktaşlılar’ı tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. www.fanatik.com.tr’de ve Çarşı Grubu’nun internet sitesi www.forzabesiktas.com’da konuyu değerlendiren Siyah-Beyazlılar, yönetime tepki gösterdiler. “Güzel bir şakaydı. Gerçek formalarımızı görelim”, “Cristiano Ronaldo’yu transfer etseler bile kimse bana bu formaları aldıramaz” yorumlarını yapan Siyah-Beyazlı taraftarlar, yeni tasarım yapılması için de kulübe baskı yapıyor. İşte Beşiktaşlılar’ın yorumları... ‘Beğenmedik yönetim!’ “Adidas, Adidas olalı böyle bir tasarım yapmış mıdır? Böyle kötü forma olur mu? Buna nasıl izin veriyorlar, sonra ürün satmıyor diye yöneticiler taraftara yükleniyorlar!”, “Zahmet olmuş, uğraşıp dizayn yapmışlar. Beyaz tişörte bir arma dikilse, hepsinden daha güzel olurdu”, “Siyah-Beyaz renkler bu kadar kötü kullanılırdı. Ödül vermek gerek bu formaları yapanlara”, “Kulübe destek olmak için çubuklu forma alıyoruz, yönetim ‘çok beğenildi’ diyor. Bu kadar olmaz. Düz beyaz forma istedik, çok mu”, “Yazık futbolculara. Bu formaları görünce tüylerim diken diken oluyor”, “Bizim yönetim üst üste iki olumlu iş yapamıyor. Böyle forma mı olur?”, “Baklavalı forma fikri, hangi dehadan çıktı acaba. Kışın sıcak tutsun diye mi...”, “100.yıldaki nostalji formalarımızı çıkarmanın zamanı geldi. Ya da bu sezonki formalarımızı giyeceğiz. Damalı gezecek halimiz yok”, “Beşiktaş arması olan her şeyi giyerim. Ama sabrımızı bu kadar sınamayın lütfen...” Avrupalı’ya var, Kartal’a yok! Taraftarların hayali Milan! Milan ile Beşiktaş’ın forma renkleri aynı: Siyah-Beyaz-Kırmızı... Malzeme sponsoru olarak yıllardır Adidas’la çalışan Milan’ın formalarını çok beğenen Beşiktaşlı taraftarlar, zaman zaman İtalyan ekibinin düz siyah ya da düz beyaz formalarıyla da İnönü Stadı’ndaki maçları takip ediyor. Ancak tıpkı Milan gibi Adidas’la çalışan Beşiktaş’ın, düz renk forması bulunmuyor. Beklentileri boşa çıkan taraftarlar, forma almaktan vazgeçiyor... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...10MILAN300.jpg Düz beyaz üç çizgi! Beşiktaş’ın, Adidas’la anlaşmasının ardından Siyah-Beyazlı taraftarların dilinde hep şey vardı: Düz beyaz, üç çizgili forma... Forumlarda da bu düşüncelerini paylaşan Beşiktaşlılar, Real Madrid’in klasik formasından esinlenilerek bu tip bir iç saha forması yapılacağını umuyordu. Ancak beklentiler, umulanın çok uzağında çıktı. Beşiktaş’ın bu sezon düz beyaz forması bulunmuyor. Beyaz ağırlıklı tek formanın üzerinde de ‘Kartal pençesi’ adı verilen 7 çizgi yer alıyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...N10REAL300.jpg Kaderleri aynı, ama... Chelsea de tıpkı Beşiktaş gibi önce Umbro, daha sonra da Adidas’la malzeme sponsorluğu konusunda anlaşma yapmıştı. Ancak hem Umbro döneminde, hem de Adidas’ta Chelsea sadelikten vazgeçmezken, Siyah-Beyazlılar aynı derecede şanslı değildi. Mavi-Beyaz renklerine rağmen Londra temsilcisi bile siyah formayı tercih etti. Beşiktaşlı taraftarların hayalini kurduğu ve çok beğendiği Adidas patentli siyah forma hayalleri bir sonraki sezona kaldı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...CHELSEA300.jpg FANATIK |
bana ay-yıldız çok acaip geldi açıkçası |
çok normal çnkü ayyıldız zaten armada var ne gerek yaniiii |
aynen ya ama yapacak bişey yok artık |
damalı ve beyaz formayı iptal etsinler düz siyah ve beyaz yapsınlar real ve chelsea formaları çok güzel duruyo... |
Ay yıldızın olması şart..Şampiyon takımın formasında olur o arma.. |
bence çubukluyu iptal etsinler daha güzel bi çubuklu forma yapsınlar |
ya pazar malı gbi duruyo formalar |
Alıntı:
|
eywallah o zaman ben o prosdürü bilmiyordum o zaman tabiki gururla taşırız hani armada varya o yüzden dedim ben ama böyle bir prosedür varsa tabiki gururla taşırızz |
Baklava dilimi hariç diğerleri güzeldi.Fakat geçen seneki kadar Forma satamayız bence.Formalar vasattı. |
nayaparlarsa yapsınlar şu formaları bir an önce degiştirsinler h.aksoya duyrulur göz var nizam var bu ne ya |
ayyıldız çok hoş durmuş ama formalar çok kötü tasarlanmışş |
Adidas'a Selam Umbroya Devam ;) bu sene eskı formamaı giyicem ama belki bi çubuklu tello forması alırım :D |
hiç biri güzel değil |
bi cubukluya güzel dedim adidasdan daha güzel seyler beklerdim :S |
arkadaslar yönetim bizlere saka yapti 2 haftaya kalmaz yeni forma tanitimi gösterilir insallah |
çizgili forma fena değil de baklava çok kötü ya :/ |
formalar kocaman bir 0 |
Zaten 2 senelik anlaşma yapıldı Adidas ile.Seneye de bu seneki gibi berbat dizaynlar yaparsalar sözleşme uzatılmasın.Puma veya Lescon olsun.Ben Lescon marka formaları çok beğendim.Denizli'nin bu seneki formaları muhteşem olmuş. |
orada koltukları başında oturan çok çok sayın beşiktaşlı yöneticiler!! beşiktaşımızın bu sene giyeceği formaların tam bir rezalet tasarımlara sahip olduğunun bilmem farkındamısınz???sokakta satılan korsan forma dizaynlarının aynısı olması sizi hiç düşündürmüyor mu?daha da önemlisi bu sene şampiyonlar liginde mücadele edecek beşiktaşımıza bu çarşaftan farksız formaları nasıl layık görüyorsunuz?adidasın türkiyede fenerbahçeye yaptığı tasarımlar ortada,keza galatasaray için de öyle,ama gelin görün ki yeni sponsorumuz adidasın,daha da kötüsü çok sayın!! yöneticilerimizin bize layık gördüğü formalara bakın...eğer ki adidas size bu tasarımlarla gelmiş ve siz de onları geri çevirmemişseniz beşiktaşa gerçekten kötülük ediyorsunuz demektir.başkan dediğin o tasarımları geri çevirmesini bilmeliydi...bu saatten sonra da artık niye forma satamıyoruz diye fazla düşünmezsiniz umarım.biz daha çok sene fenerbahçe ve galatasarayın forma satışında gerisinde kalırız..ne yazık ki durum böyle.ben bir taraftar olarak sizlere taraftarın görüşünü söylüyorum ve türkiye genelindeki en büyük korsan ürün ihbarını yapıyorum : yakında tüm kartal yuvaları adidasın ürettiği bu korsandan bozma ürünlerle dolacak..gereğinin yapılmasını arz ederim... arkadaşlar ihbar@besiktasjk.com.tr adresine böyle bir ihbarda bulundum.çünkü bu seneki formalarımız sokakta satılan korsan formalardan farksız.tamamen estetikten uzak bir anlayışa sahip bu formalar için lütfen kulübe şikayet mailleri atalım.bu formalar ve bu yöneticiler bu kulübe yakışmıyor... kulübe ulaşabileceğiniz diğer adresler; Beşiktaş JK Adres Süleyman Seba Caddesi, No: 48 BJK Plaza B Blok 3. Kat Akaretler, Beşiktaş 34357 İstanbul/TÜRKİYE Telefon +90 (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT) Faks +90 (212) 258 81 94 Kulübümüz ile ilgili tüm soru ve önerileriniz için: bilgi@besiktasjk.com.tr Resmi İnternet Sitemiz ile ilgili istekleriniz için; webmaster@besiktasjk.com.tr Beşiktaş Dergileri ile ilgili istekleriniz için; dergi@besiktasjk.com.tr BJK Dernekleri ile ilgili istekleriniz için; dernekler@besiktasjk.com.tr Aidatlar ile ilgili istekleriniz için; aidatlar@besiktasjk.com.tr Bayilikler ile ilgili istekleriniz için; bayilik@besiktasjk.com.tr Korsan ürün ihbarı yapmak için; ihbar@besiktasjk.com.tr İş başvurularınız için; ik@bjk.com.tr ben bütün adreslere aynı maili yolladım.sizler de tepkinizi gösterin... |
3formayı da değiştirsen çubuklu emitasyon forma gibi diğerleri hadi bi nebze ama kartal pençeli dedikleri çizgili damalı desen 90lı yılların kazakları gibi |
çubuklu hariç iyi değil cok cocukca adi olmuş forma tasarımları |
yeter arkadaşlar ya çok abarttınız . |
Eğer yönetim forma satışına göre oyuncu veya başka birşey yapacaksa forma satışından çok umutlanmasın |
neyini beğenelim Allah aşkına...? eskiden baklava dilimli kazaklar çok modaydı biz çocukken aynı ona benzemiş gri beyaz formaya bişi bulamıyorum tişört diye satsalar alınmaz. biz ne tişört ne kazak istemedik ki... :/ |
bence formalar kötü deil ama damalının yerıne daha ıı bısey yapılabılırdı duz beyaz ve 3 cizgide olabılırdı ama bence buda ıı son olarak cubuklu formada cola turka nın yazılızı garıp geldı bana sahte forma gıbı |
düz beyaz yada düz siyah forma sart |
formaların hepsi iptal edilsin ya tarftarın yaptığı tasarım daha iyi nasıl bi iş bu |
arkadaşlar yakindan gorunce cidden o kadar kotu degil, pence dedikelri yakından uzaktan her sekilde kotu ama ozellıkle cubuklu dunki macta bayıldım ben. Agirlikli siyah olmus sortlar siyah corapplar siyah dunki macta mukemeldi formalar. Baklavaliyi da yakından baktim kartal yuvasinda begendim acıkcası uzaktan hic begenmemis hatta penceyi begenmistim baklava ve cubuklu mutlaka alıcam quaresma gelirse penceyi de alırım benden size tavsiye bir gidin gorun ondan sonra bir daha yorum yapin |
duz siyah ve beyaz forma istiyoruzzzzzz damaliyi iptal etsinler bence. |
adidasa hakaret eder gibi olucağından yönetim mümkün değil iptal etmez biz bu formalara alışmaya çalışsak iyi olurr |
Alıntı:
imzan dehşet olmuş 10 numara :congrats::congrats::congrats: |
formalar yakından bakınca defiledekinden ve resimlerden daha güzel duruyor bugün aldım çubuklumu.pençede tv dekinden daha şık ve giyince çok yakışıyor.daha iyileri olabilirdiama bunlarsa bu seneki formalar böyle kalacaktır sanmıyorum değişeceğini.denizli hocanında dediği gibi önemli olan renklerdir.. |
Türkiye`de Saat: 01:14 . |