![]() |
Taraftar istio.. Başkanın bu büyük beşiktaş taraftarına bu jesti yapması gerekio bence. |
Alıntı:
|
Quaresma'da tereddüt eden adam Gerrard'ı, C.Ronaldo'yu, Messi'yi getiremeyeceğimizin de farkındadır umarım.. Bu adam her türlü katkı sağlar bence..Diyelim katkı sağlamadı, ama zarar ettirmez..Quaresma gibi bir oyuncuya bukadar ihtiyacmz varken, İnter'de başarılı olamadı diye bütün geçmişini yakarak bu oyuncuyu reddetmek Beşiktaş taraftarına yapılan terbiyesizlikten öte gitmez..Mustafa hoca böyle bir kusur etmez umarım.. |
bu adami almak cok zor, olabilir mi tabiki olabilir ama yüüzde 15 sans veriyorum insallah gelir kim istemez ki |
Alıntı:
Bide sana tek bi soru, Diegoyu mu Quaresmayı mı istersin, hangisi takıma daha çok katkı sağlar ? |
Yattarra trabzondan ileri gidemiyor evet..Ama Quaresma gidiyor işte..İnter'in oturmuş düzenine ayak uyduramadı diye de disiplinsiz ilan edilmemeli bi oyuncu..Mancini de Quaresma gibi..O da mı disiplinsiz..Roma gibi disiplinin en üst düzeylerde olduğu bir kulüpte baba gibi oynuyodu ama..:) Disiplinsiz olsa bile Quaresma bizim için çok büyük ve gerekli bir transfer olur..Benim kafamda bi soru işareti olmaz şahsen.. Diego mu Quaresma mı sorusu zor bi soru benm için.:) Muhtemelen Diego derim..Ama ayrı bir sempatim olduğu için..Yoksa kalite veya gelecek için değerlendirirsem 2si de birbirinden büyük transfer olur.. |
Diego diyeceğini biliyordum, nedeni de daha çok futboluylan gündeme gelmesi işte, sempatik geliyor bu yüzden.:)..Yoksa Quaresma'dan daha yetenekli değil...Bide Quaresma ileriye gidemediki fazla, İnter'e gitti ama sadece gitti yanii :) gerisi gelmedi, hem de vatandaşı Morinho vardı takımın başında, o bile oynatamadıysa onu vay diğer hocaların haline...Benim fikrim bu tip oyuncuları her hoca oynatamaz, bu yüzden de istemeyebilirler, zaten isteselerdi bugün Quaresma'yı kapmıştı biri, kimsenin kendine güveni yok demekki bu konuda.:).. Quaresma gelirse üzülecek değilim tabii o kadar da şey değiliz :) ama illa birini alacaksak bunun Diego olmasını isterim... |
Mustafa Denizli olmaz dememiş.Kararsızmış.Bakalım belki onay verir.İnşallah alırız şu adamı. |
Ben Yattara ile Quaresma kıyasına girmem walla..:) Biri Porto gibi Avrupa kupalarının gediklisi bir kulüpte yıllar yılı oynamış ve İnter gibi bir deve çok yüksek bir ücretle transfer olmuş bir oyuncu..Öbürü TS gibi hayatında avrupa görmemiş bir kulübün müzmin sakatı..:) Aha dün yine sakatlandı...:) 6 hafta..:) Diego da Quaresma da kabulüm..Bu tip oyuncular gerek artık bizim gibi iskeletini olşturmuş takımlara.. |
Kıyas yapmıyorum ama Yattara'nın yeteğine laf edebilir misin, onun gibi çalım atabilen 1 tane oyuncu var mı Türkiye'de, Türkiye'yi geçtim Avrupa'da bile az var yaf, ama işte adam akıllı uslu değil, bu yüzden de hala orda, anca Katardan teklif geliyor, Katarda öyle düddürükten oyuncuları almaz ama, yetenekli oyuncuları alır.:)..2side kabulümüzdür tabii, sonuçta iyi oyuncu bunlar, ama hem iyi oyuncu hem de istikrarlı, takımın huzurunu bozmayacak oyuncular almak lazım... |
Türkiye`de Saat: 09:35 . |