![]() |
Quaresma oley Catania maçını tribünlerden izleyen Beşiktaş taraftarları, adı siyah-beyazlı ekiple sık sık anılan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma için tezahürat yaptılar. Taraftarlar, yaptıkları tezahüratla Quaresma'nın takıma transfer edilmesini istediler. |
Tehazürat'ların Geneli Mükemmeldi. |
beşiktaşımıza yakışır Qaresma.adı bile taraftarın heyecanlanmasına yetiyor. |
bende o tezahürat yapanların arasındaydım cok keyifliydi |
taraftar taktı iilaki istiyo Quresma yı :D :D :D |
Taraftar çok istiyor cidden.Sayın demirören Quaresmayı getirerek taraftarın gönlünü az da olsa alabilir:) |
bizler istiyoruz ama imkansiz bisey bu |
eğer zpo gönderlp delgadonunda sözlşmesi dondurulrsa bnce buonanotte geliyor, quaresma bugn hç bi yerde yazmıyor, buonanotte çok konşlyr o gelr büyük bi ihtmalle ama o da iyi quaresmanında ayrı bi havası vardı ama:).. |
Quaresma gelsin yeter (: |
forza quarezma artık duyun şu taraftarın sesini |
delgadonun sözleşmesini dondururlarsa buananotte gelir bobo giderse o zaman quaresma gelir 2 oyuncunun geldiğini düşünürsek tsl de 5-6 hafta kala şapiyonluğu alırız:D |
istiyoruz istıyoruz yapın artık bişeyler :D |
Valla hergün interneti quaresma niyetiyle açıyorum.İnşallah birgün gerçekleşecek.İnanıyorum ben.Alacaz inşallah. |
zapo gönderilecekti bence delgado sorun.eğer sözleşmesi dondurulursa ne olacak yani 5 ay sonra kimin sözleşmesini iptal edecekler.delgadoyu satmaya baksınlar hatta elden çıkarılsın.quaresma gelsin... |
inşallah gelir ama pek sanmıyorum gelebileceğini |
Sahada Beşiktaş formasıyla ter döken adamlar varken.. Quaresma diye bağırmak en hafif tabirle ayıptır, saygısızlıktır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geldi diyelim...oynayacakmı!!!! Geldi diyelim sizce vargücüyle oynarmı ve takımda bir sezondan fazla kalırmı?İsim,şöhret değil koşacak,basacak,boğacak,futbolcu lazım bu saatten sonra BJK nazla niyazla bir futbolcu için hele M.Denizli hiç uğraşamaz.şayet kombine satışlarıda yıldız futbolcu yok diye alınmıyorsa ben arkadaşlarımızın BJK liliğinden şüphe duyarım bir futbolcu için taraftar olunmaz BEŞİKTAŞ için takım tututlur Beşiktaş için kombine alınır |
İmkansız.:) |
Türkiye`de Saat: 09:30 . |