![]() |
iLhan Beşiktaş için Savaşıyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...1MANSIZ423.jpg Beşiktaşlı taraftarların en sevdiği oyuncular arasında yer alan İlhan Mansız, futbola geri döndüğü Almanya’da açıklamalarda bulundu. 1860 Münih’te iki haftadır antrenmanlara çıktığını ve kendisini çok iyi hissettiğini belirten 33 yaşındaki golcü oyuncu, “Hangi takımı tuttuğumu herkes biliyor. Bu bir sır değil. Ancak şu anda 1860 Münih bana şans verdi ve burada oynuyorum. Eski günlerime dönmek için çalışmalarıma devam ediyorum” diye konuştu. |
Bu saatten sonra oynayamaz bizde.Ancak iyi bir jubile yapsak çok iyi olur. |
sanmıyorum.Hakkında hayırlısı olsun ilhan bana kalırsa sen 1860 münih'in değerini bil.Orada kalman senin için daha iyi olur |
bu saatten sonra bize geleceğini sanmıyorm yaş ilerlemş, Almanyada 2.ligte oynar sonra bi jübile yaparz ona;):) |
Cok gec kaldın be ilhan :S |
orda oynamaya devam et ilhan:) |
Artık çok geç,jübile için gelirsin artık. |
futbolu bırakacağı son yılında gelse antremanlara çıksa bile yeter bu taraftar seni unutmaz |
inş. başarılı olursun ama beşiktaş bu saatten sonra çok ama çok zor senin için |
Geç kaldı. |
bize gelirse niye geldi demem cünkü ilhanin yeri cok farkli ama münih güzel bir jest yapmis sana bunun degerini bil almanyanin 2.ligide cok iyidir cok basarili olacagini inaniyorum |
Gelsin maca ciksin futbolcular safkan Besiktasli gorsun...senin ruhun yeter Ilhanim :D |
ilhan şu an beşiktaşa gelsin heycanlanmaya başlarım.... |
Yok artık... |
Jübile yaparıs inş özledik ama çok geç artık yine bi şekilde hizmet verebilir |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |