![]() |
oldumu ya Vedat abi !.. Hani yazar unutulmaz şiirinde "çocuktum ufacıktım" der ya ..aynen o yaşlarda,çocukluğumun yazlarını,ergenliğimin tamamını geçirdiğim Bandırma da unutulmaz kaleci Özkay'ın (allah rahmet eylesin) jübilesinde şöhretler karması vs.Bandırmaspor maçı tertip edilmişti..ben de gelen futbolcuları görebilmek,gazete sayfalarınden yarım yamalak tanıdığım şöhretleri izleyebilmek için stadın girişinde bekliyordum..ve geldiler ;Sanlı,Sabri,Yusuf ,Nihat,Ömer (Güvenç)..hepsi önümden geçtiler ,bir tek o ,uzun simsiyah kıvırcık saçlı,simsiyah sakallı biri önümde durdu ve yanağımdan aldığı makasın sonrasında hangi takımı tuttuğumu sordu. Beşiktaşlıyım deyince "aslanım benim" dedi ve gitti..Maç bitiminde ,onları götürecek olan otobüsün yanında gene beklerken beni gene gördü ve yanına çağırdı...yakasından çıkardığı Beşiktaş rozetini verdi..Dünyalar benim olmuştu..uzun yıllar boyunca Beşiktaşlıların arasında beni farklı kıldığını düşündüğüm rozet sonunda kayboldu ancak Vedat kaptanın bana verdiği o kocaman dünya hep kaldı... Olmadı be Vedat kaptan..gerçekten bu hiç olmadı..kariyerin boyunca attığın 43 penaltının sadece biri gol olmamıştı..daha doğrusu sen kaçırmamıştın,Şenol Güneş o unutulmaz kupa finalinde kurtarmıştı..ve sonrasında Lütfü attığı golle telafi etmişti..ya şimdi ..Azrailin kurtardığı bu penaltıyı kim telafi edecek güzel insan..Hayatımda ilk defa ailemin,dost ve arkadaşlarımdan birilrinin dışında birinin ölümüne ağlıyorum be Vedat kaptan..demek o kadar ailem ,dost ve arkadaşımmışsın be Vedat kaptan.. Allah gani gani rahmet eylesin,mekanın cennet olsun.. Seni hiç unutmayacağız be Vedat kaptan..... İrfan Kayahan... |
:(:(... |
Süper yazi , Helal Irfan abi :(:( |
cok duygusal bir yazi olmus, allah ruhunu sad eylesin Vedat Kaptanin... |
çok canım sıkıldı gerçekten allah ailesine sabır versin. mekanın cennet olsun kaptnım |
irfan abim mükemmel bir yazı olmuş okurken bile insanın tüyleri diken diken oluyor. Yüreğine sağlık. Allah gani gani rahmet eylesin. Vedat kaptan dediğin gibi 2 penaltı kaçırdı ilkinde Lütfü telafi etmiş.Kacan son penaltının telafisi ise bizlere düsüyor o güzel insanı sürekli hatırlayarak ve gelecekteki besiktaslı kardeslerimize anlatarak ancak telafi edebiliriz |
|
Allah rahmet eylesin bu akrabaların seni hiç unutmayacak |
:(:(:(Allah rahmet etsin. |
çok üzüldüm ya. Allah mekanını cennet eylesin... |
allahtan rahmet tüm türkiyenin başı sağolsun son günlerde hep bir yaprak dökümü yaşıyoruz camiya olarak ama hiç bir zaman unutulmıyacaksın şirin baba |
haberi duyunca sok oldum, icim sizladi..... allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.... :(:(:( |
duyunca şok oldum..allah rahmet eylesin.,toprağı bol,mekanı cennet olsun..yakınlarına sevenlerine allahtan sabır diliyorum.. |
:(:(:( Allah rahmet eylesin. Yazı çok süper olmuş teşekkürler... |
harika bir yazi olmus emegine saglik :( mekanin cennet olsun kaptan :( |
Herhafta basın tibünü programını islerdim BJK Tv'de. kendine has yorumuyla süper bir insandı. Mekanı cennet olsun. |
gule gule ey buyuk kaptanim allah mekanini cennet etsin insallah seni hic unutmayacagiz |
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Ailesinede Allah sabır versin. DuaLarımız Seninle Vedat Abi Çok sevmiştik :( |
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :( |
Geldin,geçtin,gittin.... 79'luyum yaşım kendisini görmeme yetmedi ama futbol yazarlığındaki duruşunda bile her zaman bir farklılık,doğruculuk,özeleştiri,muhalefet ile hayata doğru ve güzel bakan,futbolu savaş değil bir spor olarak algılıyan ve bizlere empoze eden,üç ihtimalli skoru olan bu oyunun her sonucuna ucunda ölüm olmadan bakabilen,önemli olanın her zaman "BEŞİKTAŞ DURUŞUNU"yaşamak olduğunu bizlere hatırlatan,sabretmenin erdem olduğunu öğütleyen büyük insan.Biraz BJK TV de tekrardan 100.yıl belgeseline baktım o zamanki şartlarda çekilen sıkıntılara rağmen Vedat Kaptanın nasıl futbol oynadığını görmek gözlerimi yaşarttı,inanın o kuşağı canlı olarak seyredememek büyük kayıp bizler için bu saatten sonra önemli olan yitip giden futbol çınarlarımızı unutmamak,unutturmamamak,bütün BEŞİKTAŞ CAMİASININ başı sağolsun.... |
gelde aglama simdi, allah rahmet eylesin mekani cennet olsun |
Türkiye`de Saat: 21:20 . |