![]() |
arkadaşlar kleberson yanlış yerde değil yerinde oynuyor bezilya milli takımındada bu bölgede oynamıştı. man. unitedda o bölgede oynamıştı.kleberson hale bize uyum sağlayamadı.birde tigana gitsin gitsin diyorsunuz lütfen destek olalım.del bousge gönderdik ne oldu arkadan rıza yı gönderdik ne oldu ne olursunuz sabredelim.tigana ya sahip cıkalım. |
kleberson bu takıma çok şey kazandırıyor..bence asla bırakılmamalı.. |
------------------------------ RUNJE ---------------------------- Ali TANDOĞAN------- İ. TORAMAN------ G. ZAN--------- İ. ÜZÜLMEZ ---------------------- FAHRİ -------- KORAY --------------------- ----------- BURAK--------- RICARDINHINHO------ DELGADO --------- -------------------------- NOBRE ----------------------------------- |
Alıntı:
ama Tigana bunu görene kadar insallah lig bizim icin bitmis olmaz ! |
Alıntı:
ama Tigana bunu görene kadar insallah lig bizim icin bitmis olmaz ! |
Alıntı:
|
Klebersonun yeri kolay doldurulur eğer iyi paa kazanılacaksa neden satılmasın |
tigana gitsin |
kleberson bizimdir bizim kalacak diyerek noktalamak isterim bu konuyu:D |
gitsede üzülmem gitmesedeçok svinmem...vasat oynuyo suanda ama ytnkli oyuncu oldugu blli bu gün attıgı golle blli ztn |
klebersondan verim almak istiyorlarsa ki ben kleberson gibi bir futbolcunun kaybedilmesini istemem yanına savaşan bir isiml aızm..o zaman göründe bakın kleberson nasıl oynuyor nasıl top dağıtıyor... |
devre arası Kleberson kesin gidiyor! ricardinho da, delgado da! ve diğerleri de! arkadaşlar, devre arası tatil yapılır birsüre... bakmayın siz medyanın her dediğine ;) |
Artık gitmez galiba... |
Bu adam yanlıs yerde oynuyo önlibero oynayacaksa klebersondan verim alamayız.Zaten bu aralar kendiside saçmalıyo attığı paslar hiç takım arkadaslarına gitmiyo csk maçında gol atmasaydı topun ağzındaydı bence |
-----------------------runje----------------------- --------------gökhan z.------ibrahim t.------------- ali t.--------------------------------------ibrahim ü. ------------------koray------delgado--------------- burak-------------------rico---------------ibrahim a. -----------------------nobre----------------------- klebersonu yerine bir önlibero boş kontenjana da defans alınsın bobo da gitsin yerine gökhan ü. alınsın |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben bu kadroyu pek tutmadım rakip kanatlardan atak yaparken rico ve delgado onları kesmekle mi uğraşacak yoksa nobreye gol pası vermeye mi uğraşacak kanatsız olmaz!...ayrıca ben klbersonu burağa değişirim burak geleleli 2 ay oldu katkısı yaklaşık 2,5 senedir bizde olan klebten daha fazla burağın rakibi yoran bi yapısı var bence bu taktikte olmaz.... |
kle kalsın yaw dün o kurtardı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben kleb in yanına bi tane savaşçı adam alınması veya koray ya da fahrinin oynaması gerektiğini düşünüyorum.. |
bir yere gidemez,yanlız başına bırakılmasın sahada yeter,devre arasında yabancı stoper gelince ,koray klebersonun yanına çekilir,al sana çiçek gibi takım:) |
Kleberson gider . dünde iğrenç oynadı yaptığı hataları çocuk yapmaz bi golle kendini kimse kurtaramaz |
Ben Klebersonun gidecegine inanmiyorum...Böyle Süper oyuncuyu kim gönderirki |
kleberson bence bu takımdan gıtmelı artık kresı doldu.Bjk nın on lıberosune alınırsa guınti gibi bi adam alınmalı topa basıcak oyun kuracak o olmazsa bıle koray var gercek yeri zaten on lıbero orda oynayabılır transfer yapılmazsada olur. |
su anda ne denırse densın bence zamana bırakılmalı arkadaslar bence dunkü mactan sonra bence bır cok acıklıgı kapatacaklarına ınanıyorum ben hadı bakalım hayırlısı ne ise o olsun dıyelım bizler ölümüne besiktaslıyız yensekte yenmesekte kanımız sıyah beyaz ölümüne besiktas birde su besikytas gol gol gol tezeratunu degistirseler cok guzel olacak artık :) |
Evet zaman gösterir,ama dün Baki mecimek bukadar pas hatasi yapsaydi ne olurdu bilemem.Bence dün gol atdi diye herkez kalsin diyor cünkü klebersonun dün bir pas hatasindan gol yeseydik herkez gitsin derdi! Ben gol atigi halde gitsin diyorum cünkü Besiktas ´da Klebeson tek Önlibero ayniyabilir onu da bence beceremiyor. Kleberson önündeki adama bile pas veremiyora ve bircok top rakibin kucagina atiyorsa nerde oynarsa oynasin fark etmez!!! Gitsin bu isi bilen biri oynasin(Koray,Fahri),onlar bence o mevkide hic aradmazlar. |
kLeBeRsOn İi OyuNcU??!?!??!?!? Hyatta gndermeszdm |
Alıntı:
|
Bence gitmek istio gercekten sıkılıosa beşiktasta bizede güle güle demek düşer duygusal bakmak yanlış olur ok tamam ii oyuncu kariyeri tartışılmaz bi yıldız ama olmuo işte olmuo.. fahri 1-2 maç onun yerinde oynatılmalı...... |
Dün de yere düştüğünü göremedik:) çok çıtkırıldım futbol oynuyor.Tigana geldiğinden beri de bu çizgisini değiştirmedi.Aynı kötü oyunu dün Baki oynasaydı şuan sanırım adamın 7 göbek sülalesinin kulaklarını çınlatıyorduk! |
varmı onun gibisi ya ahngi mantıla gönderecekelr bu adamı anlamıyorum |
Bu haber tamamen basının çirkefliği böyle bişey yok dedikçe üzerine geliyorlar.Kardesim anladık bu sene eziklere destek olup onlar hakkında küçük düşürücü yorum yapmayacaksınız.O zaman bari yarınki gazetelerinde başına şampiyon fener yazın bari.Bu kadar kahbe takım bu kadar usulsüzlük eseri insanların kendi çıkar ve kar amaçlı hırslarını sergilediği platformda ezikleri görünce böyle bu şekilde bişey diemiyorum.Bırakın beşiktaş yönetimi karar versin onada sizene bu sene bizimle ilgili haber yapmayın biz burdan hepsini açıklarız.Duyanlar olacaktır eminim köşe yazısı olarak yazsınlar hatalıysam söleyin!!! |
kleberson'nun gitmesi hala tartışılıyor mu ya, hala kilit vurulmadı mı buna????????? |
klebersonu tek başına at gibi koşturmaya çalışırsanız verim alamazsınız onun yanına bir ön libero daha koyarsanız kleberson daha başarılı olur |
Alıntı:
|
Jose gibi 1 adam yollanirmi bea dogru yerde oynat yeterki |
Alıntı:
|
kleberson gıtmez yonetım yollamaz yanı |
Alıntı:
|
Kleberson'un gitmek istemesi tamamiylen uydurma haberdir. Adami mactan sonra ve mac sirasinda hic mi gormuyoruz? Adam surekli guluyor, ozellikle Ricardinho ve Nobre geldikten sonra daha da mutlu oldu Kleberson, su an hangi nedenle ayrilmak istedigini anlamis degilim... |
Türkiye`de Saat: 17:34 . |