![]() |
kleb katılıyorum arkım sana eğer satılacaksada ondan ii bi adam almak lazım |
Alıntı:
Alıntı:
katılıyorumm |
haklısın... |
Arkadaşlar inanmayın bu sabah gurubu haberlerine hepsi ezik tarafında ve BEŞiKTAŞ ı karıştırmak için çıkan yazılar |
yanında gravesen gibi biri olsa süper işler kleberson |
kolpa haber gibi geldi bana...mukavelesi uzatılmalı diye düşünüyorum ve klebersondan verim almak için yanına çapa diye nitelendirilen savaşan bir oyuncu olmalı... |
Alıntı:
|
arkadaşlar kleberson yanlış yerde değil yerinde oynuyor bezilya milli takımındada bu bölgede oynamıştı. man. unitedda o bölgede oynamıştı.kleberson hale bize uyum sağlayamadı.birde tigana gitsin gitsin diyorsunuz lütfen destek olalım.del bousge gönderdik ne oldu arkadan rıza yı gönderdik ne oldu ne olursunuz sabredelim.tigana ya sahip cıkalım. |
arkadaşlar kleberson yanlış yerde değil yerinde oynuyor bezilya milli takımındada bu bölgede oynamıştı. man. unitedda o bölgede oynamıştı.kleberson hale bize uyum sağlayamadı.birde tigana gitsin gitsin diyorsunuz lütfen destek olalım.del bousge gönderdik ne oldu arkadan rıza yı gönderdik ne oldu ne olursunuz sabredelim.tigana ya sahip cıkalım. |
Türkiye`de Saat: 13:15 . |