![]() |
varmı onun gibisi ya ahngi mantıla gönderecekelr bu adamı anlamıyorum |
Bu haber tamamen basının çirkefliği böyle bişey yok dedikçe üzerine geliyorlar.Kardesim anladık bu sene eziklere destek olup onlar hakkında küçük düşürücü yorum yapmayacaksınız.O zaman bari yarınki gazetelerinde başına şampiyon fener yazın bari.Bu kadar kahbe takım bu kadar usulsüzlük eseri insanların kendi çıkar ve kar amaçlı hırslarını sergilediği platformda ezikleri görünce böyle bu şekilde bişey diemiyorum.Bırakın beşiktaş yönetimi karar versin onada sizene bu sene bizimle ilgili haber yapmayın biz burdan hepsini açıklarız.Duyanlar olacaktır eminim köşe yazısı olarak yazsınlar hatalıysam söleyin!!! |
kleberson'nun gitmesi hala tartışılıyor mu ya, hala kilit vurulmadı mı buna????????? |
klebersonu tek başına at gibi koşturmaya çalışırsanız verim alamazsınız onun yanına bir ön libero daha koyarsanız kleberson daha başarılı olur |
Alıntı:
|
Jose gibi 1 adam yollanirmi bea dogru yerde oynat yeterki |
Alıntı:
|
kleberson gıtmez yonetım yollamaz yanı |
Alıntı:
|
Kleberson'un gitmek istemesi tamamiylen uydurma haberdir. Adami mactan sonra ve mac sirasinda hic mi gormuyoruz? Adam surekli guluyor, ozellikle Ricardinho ve Nobre geldikten sonra daha da mutlu oldu Kleberson, su an hangi nedenle ayrilmak istedigini anlamis degilim... |
Türkiye`de Saat: 21:07 . |