![]() |
Pazarlik İspanya'da Devam Ediyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._263189_qu.jpg Şilili yıldız için menaceri Jorge Mendes ile masaya oturacak olan Siyah-Beyazlılar, bu görüşmede aynı zamanda İnter’li Ricardo Quaresma konusunda da ilk resmi adımı atacak. Çünkü Şilili yıldızın bağlı bulunduğu Gestifute Şirketi’nin sahibi olan Mendes, Quaresma’nın da menaceri. Mendes ile Quaresma için de pazarlık yapacak olan yöneticilerin, Portekizli yıldızla da bir araya gelmesi bekleniyor. FANATIK |
zor bir transfer ama imkansız değil Taraftar olarak gerek imza kampanyasında olsun, gerekse tribünde-kutlamalarda olsun quaresmayı istediğimiz söyledik ve elimizden geleni yaptık hayırlısı olsun artık ne diyelim |
Biz isteğimizi ilettik bundan sonra tüm olay baskanda bitiyor insallah bu transfer gerceklesir |
besıktasm senın ıcın yakarız bu dunyayı, hıc kımselere gıremez kartal yuregımdekı sevdana quaresma oley oley |
Bastır be başkan getir şu adamı |
bide bugünlerde basında çıkan haberler denizli tipik bir 10 numara arıyor quaresmayı veto etti falan bunlara inanıpta deniliye olumsuz yorum yapmayalım denizlinin taktiğinde 10 numara gereklidir.. saygımız var biz sadece quaresmayı istiyoruz zor bir transfer ama imkansız değil mazlumun dediği gibi |
bakalım nasıl sonuçlanacak |
ya yeter artık kimi alıcaksanız alın.quarezma mı bounonatta mı alıcaksınız biran önce alın.barış kupasınıda kaçırdıktan sonra nerde oynıcak bu adam.ya bu kadar bekletmeyin yada beklediğimize değicek transfer yapın |
başkan almadan gelme :p |
neden olmasın alınamayacak biri değil şampiyonlar liğinde direk oynayacağız kendini göstermek için bizi seçebilir yeter ki şu yabancı kontenjanı açılsın |
quaresma ısrarı Quaresma Israrı 21.07.2009 09:23:00 Inter’de forma şansı bulamayan Portekizli kanat oyuncusu ile yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Ancak yabancı kontenjanının dolu oluşu bu transferi engelliyor. Beşiktaş’ta başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, taraftarların ısrarla takımda görmek istediği Inter’li Ricardo Quaresma için girişimlere başladı. İtalyan kulübünün gözden çıkardığı Portekizli yıldızla önceki gün özel olarak görüşen siyah beyazlı kulübe yakın isimler, bu oyuncunun kendisi ve menajeri ile anlaştı. Fakat yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle transfer şimdilik beklemeye alındı. Delgado ve Zapo yolcu Quaresma’nın Beşiktaş’ın tüm şartlarını kabul ettiğini ifade eden bir yönetici, “Taraftarların şampiyonluk kutlamalarında bu oyuncunun alınması için tezahüratta bulunması bizi harekete geçirdi. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin ‘evet’ demesi ve yabancı kontenjanında yer açabilmemiz halinde kendisini hemen yarın İstanbul’a getirebiliriz” diye konuştu. Yeni sezonda mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’ne güçlü bir kadro ile girmek için kolları sıvayan siyah beyazlı yönetim, bu süper transferi bitirmek için şimdi Delgado ve Zapotocny ikilisinin kulüp ile ilişiğini kesmeye uğraşıyor. Başkan Demirören de kontenjan sorununu çözmek için çalışmaları bizzat yürütüyor. Buna karşılık siyah beyazlı takımda teknik patron Mustafa Denizli ise konu ile ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, sakatlığı nedeniyle uzun süredir futboldan uzak kalan Yıldıray Baştürk’ü kesinlikle istemiyor. River Plate’te forma giyen Arjantinli Buonanotte’nin alınmasının da zor olduğu öğrenilirken Beşiktaş Yönetimi, diğer taraftan da Denizli’yi ilk anda sıcak bakmadığı Quaresma konusunda ikna etmeye çabalıyor. |
Kesinlikle bu adamın transfer edilmesi gerekio.. |
Ya hiç bişi anlamadım.Bir diyorlar Bücür bir diyorlar Quresma sanki bizde hiç yabancı yokta!! |
insallah ya, alin su adami artik... süper kupaya yetistirin ki, Roberto Carlosa dünyanin kac bucak oldugunu göstersin RQ7:) |
quaresma aşkıyla yandık tutuştuk |
quaresma oleyyy |
Valla ben Q7 haberleri çıktığından beri,geleceğine hiç inanmadım.Hala da inanmıyorum.İnşallah yanılırım yaw.:) |
bu adam gelirse bu senede yüzde 90 bizi şampiyon yapar |
ah hadi ya bi gelse her yeni gün acaba geldmi diye haberlere bakıyorz ama hep aynı.. |
Konular Birlestirildi. |
forza quarezma alınsın . denizli 10 numara istiyorum diyosa gidip deco yu alsınlar |
Haydi Baskan..Bitir su transferi de birileri ne kadar buyuk oldugumuzu hatırlasın..Aslında Delgadonun kontratının dondurulmasına da gerek yok , Bobo gitsin iste Zapoyla beraber.Zaten forvet sıkıntısı yaşamayız , aksi halde Bobo kulubede kalıp huzursuzluk cıkaracak. |
hadi başkan sevindir bizi |
hadi hayırlısı diegoda olur Q7'de. ikisinden biri alınır umarım |
bence baska transfer yapilamiyacak arkadaslar, daha zapo isini bitiremediler |
bu türkleştirme olmuyormu.delgado türk statüsünde oynatılsın. fener gs bunu yapıyordu.daha biz hiç bir futbolcuyu türk yapmadık.hatılarsanız mert nobre fenerde türk oldu..... |
Elimizdeki gereksis yabancılardan kurtulsaydık !! Yine son zamana bırakıcaklar sanırım transferi.. gelen adamda takıma adapte olamadan lig başlıcak.. |
Türkiye`de Saat: 14:08 . |