![]() |
zapo almanya'ya Siyah -beyazlı ekipte düşünülmeyen Zapotocny'nin gönlünde Almanya yatıyor. Kasımpaşa ile anlaşamayan, Eskişehir'e de gitmek istemeyen Çek stoperin, Frieburg'tan gelen teklifi değerlendirmeye aldığı ve Almanya'da oynamak istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
o da bunu istiyodu zaten en azından almanya olsun...gtmesini hiç istemiom ama harcamamış(!) olmamız rahatlatıcı...:(:( |
inş gelen gideni aratmaz |
zaponun ileri çıkışları topu oyuna sokuşu gerçekten iyidi kişilik olarakta iyi biri sadece bu saçma kontenjan için gidiyor yolun açık olsun zapo |
ööff yha bi buna uzuluyorum işde :(:( İnşallah gittiği takımda başarılı olur |
umarım ferrari zapoyu aratmaz |
en azindan 1.ligde oynayacak adama 4.5mio verdik gercege ben cok begenerek izlerdim zapoyu kaliteli adamdi bir iki mac yüzünden herkez harcadi taraftarda medyada yönetimde bunu yuhlayan herkeze yaziklar olsun futboldan az anlayan olsa zaponun iyi bir defans futbolcusu oldugunu bilirdi |
Alıntı:
|
zapoyu beğenmiyorum gitmesinde fayda var |
zaponun ileri çıkışları fln güzeldide yavaş adamdı, onun yüzünden yenildgmz maçlar vardı bnce ferrari zapodan daha iyi hayrlsı olsn.. |
Türkiye`de Saat: 15:38 . |