![]() |
Çarşı Damalı Formaya Karşı Beşiktaş taraftarları dün satışa sunulan yeni sezon formalarına burun kıvırdı. Önceki gün tanıtımı yapılan formalar için Beşiktaş taraftarları forumlarda olumlu görüş belirtmediler. Formaları hazırlatan yönetici Hakan Aksoy'a da tepki gösterildi. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın resmi internet sitesi 'forzabesiktas.com'un forum sayfasında "Yeni sezon formalarını beğendiniz mi?" anketine 1437 taraftar katıldı. En çok 'hiçbirini beğenmedim' seçeneği tıklanırken (%40), en beğenilen forma %33 oyla çubuklu forma oldu. En az beğenilen forma ise %4'le damalı forma. İşte siyah-beyazlı renklere gönül verenlerin yeni formalarla ilgili yaptıkları bazı yorumlar: - Quaresma bu formaları görse geleceği varsa bile vazgeçer. - Allahım her maça çubuklu formayla çıkmamızı nasip et. - O ne biçim çubuklu öyle, pazarda satılan imitasyon muşamba formalar gibi yapmışlar. - Yol yakınken, seri üretime geçmeden bu yanlıştan dönün. - Sayın Hakan Aksoy lütfen bu formaların satılmasına izin verme. Futbolcular ise formaların tasarımını beğenirken, kumaş kalitesinin düşük olduğunu belirttiler. Uğur İnceman özellikle çubuklu formayı beğendiğini belirtirken, Erkan Zengin formalara anlam yüklenmesinin güzel olduğunu söyledi. Nobre ise maçlarda kumaş kalitesi daha yüksek formalarla oynamayı umduklarını ifade etti. |
Quaresma bu formaları görse geleceği varsa bile vazgeçer :D formaları değğiştirin yönetim bide Quaresma yı alın başka bişey istemıorum :D |
Catania maçında gayet şık olduğunu gördük çubuklu formanın..Son yıllarda sahada Beşiktaş'a yakışan en iyi formalardan hatta..Ağır gösteriyor..Diğer formalar da öyle göstericektir tahminim..Tanıtım Gecesini Tv'den izleyip formayı beğenmeyenler gidip görsünler derim bi..Beğeneceklerdir bence formaları..Ayrıca her formanın ayrı bir anlamı varmış..Onu da değerlendirmeye katmak gerek.. |
quarezmayı alıp alamamak beceri ve maddiyat işi ama bu formaları görüp onay vermek tamamen faciadır.biri bizi sabote etse daha ne yapması gerekirki. yönetime laf söyletmiyosunuz anladıkta ya gün geçmiyorki yeni bir bomba çıkarmasınlar. yeter artık ya yeter ya bırakın ya adam gibi yönetin |
İyice kafam karıştı,hani kapış kapıştı? Çoğunluğun görüşüne göre formalar çok 'Adi'das olmuş.Tabi yakından görmek lazım. |
Alıntı:
|
şimdilik bu kadar yeter :D |
Quaresma gelsinde isterlerse çıplak çıksınlar. |
Formalar değişsin yoksa bu sene satışlarda üzücü sonuçlar olucak. |
siyah ve beyaz gibi övünerek bahsettiğimiz renklerimiz var ama siyah ve beyaz bu kadar da kötü kullanılmaz ki |
damalı çok güzel forma arkadaşlar yakından görmenizi tavsiye ederim |
bnce de bertuğ katılıorum ark'lar formalar yakından o kadar ktüdeil bn aldım o kadar yane:D:D |
formalar deişsin yaa yoksa bu sene satışlar hiç iyi olmayacak bir tek çubukludan memnunum birde damalı yani baklava dilimli formayı hakkı yetenin kazağına benzeterek yapmışlar ben hiç bir alaka göremedim |
bencede bu sene çok kötü formalar adidasın yaptığı resmen saçmalık bi tek çubuklu var o da kötünün iisi... |
Catania maçında çubuklunun gayed güsel olduuunu gördük.. ama diğer 2 forma için aynı şeyleri söyleyemem :D |
Damalı hariç diğerleri güzel bence.Fakat böyle forma beklemiyordum. |
bnce gayet güzeller gözleirmiz alışınca dahada güzel gelicektir |
Çamurdanda olsa alıcam bu formayı deiştim aldım ben şahsen beğendim formaları yakından görünce, damalıda alıcam Çubuklu formlar çok şık duruyo... |
Gercektende , Cok Basit Olmuş.. Formalar Biraz Daha Canlı ve Rengine Yakısır Sekilde Olmalıydı |
şöyle olsa ben kesin alırdım kendim yaptım diye herhalde belki ama gözüme güzel gözüktü :) http://img9.imageshack.us/img9/3277/36017041.jpg siyah kadar güzel bir renk daha fazla kullanılmalı bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hiçbirini beğenmedim. Baklavalılar tam bir fiyasko. |
hiç şaşırmadım . ama merak etmeyin çok güvendiğiniz başkanınız bir çare bulur . tıpkı azizenin kupa çaeleri gibi ;) |
kumaşin kalitesini yükselttikten sonra bu forma olayını çok büyütmemek gerek bence |
formaları bende beğenmedim ama satışların düseceğini zannetmiyorum. amblemimizi cuvalın üzerine diksinler yine satılır aynı oranda. bende bu sene ki formalardan alacağım ama sadece destek olmak icin |
Fiyasko.. |
Formalara ayrıca konulan Bayrağımız'la ilgili bilgi lütfen.. Moderatör arkadaşlardan biri şampiyon olan takıma böyle bir uygulama yapılıyormuş T.F.F.tarafından dedi sitesine gir bak dedi baktım ama göremedim,anlamadığım şu bu kuralı yenimi koymuşlar?Neredeyse 7.şampiyonluk görüşüm ama hiç bir zaman BJK ambleminin içindeki Türk Bayrağı haricinde Adidasın formalara koyduğu gibi haricten Türk Bayrağını BJK formasında görmedim.Gören veya bilen biri varsa bu konuyu biraz araştırın bence çünkü bizim özelliğimiz amblemin içinde Türk Bayrağı şerefini taşımak öbür türlüsünü diğerleri uygulamak zorunda zaten.Formalara gelince hepsi birbirinden gülünç. |
Cubuklu haric digerleri kötü |
harbiden kötü ama yav.Çubuklu hadi idare eder.Ama diğer ikisi hiç olmamış Yeni bir model daha çıkarsınlar |
Quaresma'yı alın :D damalı formadan 5 tane alcam :D:D |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |