![]() |
Beşiktaş Zapo'yu bırakarak gitti Beşiktaş, Zapotocny'yi bırakarak gitti Beşiktaş 25 Temmuz'da İspanya'nın Huelva kentinde Fransa'nın Olympique Lyon ve 29 Temmuz'da Portekiz şampiyonu Porto ile yapacağı hazırlık maçları için bugün İspanya'ya gitti. BEŞİKTAŞ 30 TEMMUZ'DA İSTANBUL'A DÖNECEK EKREM DAĞ : "İSPANYA KAMPI SONRASI SÜPER KUPA'YI DA KAZANIP ÜÇTE ÜÇ YEPMAK İSTİYORUZ" İspanya'da düzenlenen Barış Kupası organizasyonu çercevesinde yapacağı maçlar için 4 gün önceden İspanya'ya giden Siyah Beyazlılar, yaklaşık 4 saat sürecek bir uçak yolculuğun ardından Sevilla kentine gidecek. Buradan karayolu ile Huelva'ya hareket edecek olan Beşiktaş kafilesi, 28 Temmuz'a kadar bu kentte hazırlıklarını sürdürecek. Siyah Beyazlılar 29 Temmuz'da Sevilla'da Porto ile yapacağı maçın ardından İstanbul'a dönecek. Beşiktaş'ta tedavileri süren İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ kafilede yer alırken, takımdan gönderilmesi gündemde olan Tomas Zapotocny İspanya'ya götürülmedi. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem Dağ, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini belirterek. "Yeni sezon öncesi iki hazırlık maçı oynayacağız ve bu maçlardan en iyi şekliden ayrılmak istiyoruz. Bu maçlardan sonra Fenerbahçe ile Süper Kupa karşılaşmasına çıkacağız. Süper Kupa'yı da kazanıp üçte üç yapmak istiyoruz" dedi. Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz ise yolculuk öncesi Beşiktaş'ın ikinci etap hazırlıklarını İspanya'da yapacağını belirtirken, sezona en iyi şekilde girmek için futbolcuların ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyledi. |
zapo nun gitmeyeceği açıklanmıştı zaten yeni bişey değil |
şampiyonlar liginde oynayacağımız rakipler bakalım kadromuz ne kadar yeterli |
En dogru karar bu belkide. |
:( inşallah kupada basarılı oluruz... zapoyada uzuluyorum |
ayip oluyor adama yaw, keske böyle bir durumla karsilasmak zorunda kalmasaydi... zapoyu kesinlikle kaybettik, kiralik oynadigi yerden geri geldiginde bile verim alamayiz artik... |
faydalı bir organizasyon olur insallah barış kupasını alırsak süper kupa macına cıkmayalım fenere alında barı bu kupa sizin olsun diyelim daha takımda kupa görmemis cocuklar var yazık :) |
Zapo için hayırlısı olsun..Sevdik seni kartalkalp..Umarım başarılı olursun.. |
zapoya çok üzülüyorum ya..:(:( yolu açık olsun onun için hayırlısı neyse o olsun |
üzüldüm gercekden zapo icin kahretsinki bu yabanci kontenjani zapoyu begeniyordum cok basarilida buluyordum ruhuyla akliyla oynayan cok ender futbolculardan birisiydi zapo gittigi takimda basarilar dilerim.. |
zapoya yapılanları tamamen haksızlık hatta dahada ileri gidim bu futbolcuya ihanet edilmiştir bu adam oynadığı her maçta görevini fazlasıyla yapmıştır biz değilmiydik bu adam her topu kesiyor durması gereken yeri biliyor defans ta güven veriyor diye eee ne olduda işler değişti bırakın bu işleri gariban kim se hemen tepesine biniyoruz niye gönderemiyoruz delgadoyu veya diğerlerini neden mi pabuç pahallı diğerleri 5 avukatla kotrat yaptılar bu konuda kınıyorum yönetimi denizli hocayı yazıklar olsun utanın şu yaptıklarınızdan. |
zapoya üzülüyorum ama futbolda duygusallığa yer yok.. |
su zapo meselesini bi cözemediniz yazik resmen rezilik |
olması gereken buydu.Zapo için hayırlısı olsun |
Türkiye`de Saat: 06:18 . |