mustafahaluk | 21-07-2009 23:58 | Beni birileri formalara ayrıca konulan Bayrağımız hakkında aydınlatsın. Arkadaşlar neredeyse 7.şampiyonluk görüşüm ama formamızdaki armanın içinde taşıdığımız Bayrağımız haricinde bu yaşıma geldim hariçten formanın diğer köşesine Bayrağımızın konduğuna ilk kez şahit oldum,T.F.F. böyle bir kuralı varsa yenimi çıkardı veya daha önce niye yoktu,zaten diğer takımlar mecburen öyle yapmak zorunda ama biz değiliz özelliğimiz bu zaten.
H.Aksoy un açıklamaları tamamen duygusal ve sahte geldi bana,eğer forumlardaki formaları ekip olarak beğenmedilerse onlara söyleyecek söz yok formalar ortada,forma alma kültürümüz yokmuş bizim yapma yaaaaa o kadar parayı kimden kazanıyosunuz o zaman?yaptığın açıklamanın nerelere gideceğini iyi bilmesi lazım,göğüs reklamından yiyorsa kaldır C..T...reklamını bak neler oluyor,sanki sadece sen geceni gündüzüne katıyosun onurluymuşşş istifa et o zaman Adidas a 27 günde şişirme forma çıkarttırmak marifetse eğer bizler lig başlayana kadar beklemeye razıydık yeterki sade,şık ve siyah-beyaz olsun. |