![]() |
Alıntı:
|
arkadaslar bu sene yeni degistigi icin sponsor cok onceden tasarim calismasi yapilamadi. bunu anliyorum ve secilen tasarimlar adidasin dunya capinda bazi takimlara uyguladigi tasarimlardan secildi.yapabilecegimiz bi sey yok bu saatten sonra genelde herkes cubukluyu begendi digerlerini begenen onlari alir sadece cubukluyu begenen onu alir. sonucta maddi gucu olan bir forma mutlaka alsin.yok inatla ben bunlari giymem derseniz bari 1-2 aya kadar cikacagi solenen kirmizi formayi alin hala mi inat ediyosunuz o zaman bari gucunuz yettigi kadar tisort sapka filan alin. hala almam derseniz allah sizi bildigi gibi yapsin :D :D :D |
Umbro'yu arayacağım aklıma bile gelmezdi... O kadar nefret etmiştimki Umbro dan hangi marka gelse kabulumdü fakat Adidas'ın ve kararı verip onaylayan yönetimin bu kadar kötü tercihler yapıcağı aklıma gelmezdi,sayfadaki fotoğrafa baktığımızda kazak formunda tasarlanan formada uzaktan armamız neredeyse formanın içinde kaybolmuş durumda,çubuklu forma Juventuz veya N.Unıted gibi daha fiyakalı olabilirdi,aralarıda nispeten daha düzgün olan beyaz forma üzerine güya kartal pençesi motifli olan belki altına siyah şort ve tozluklarla daha hoş bir görüntü sağlayabilir ama ne olursa olsun bunca eleştiriden sonra hazırlanacak olan 4.forma FORZA BEŞİKTAŞ forumunda taraftarlar kendileri tasarlasın Adidas ve yönetim kabul edip hepimizi sustursunlar bu kadar basit. |
Başka bir çeşit forma çıkarsaydınız yine saklasaydınız. Yani bu dizaynla kim uğraşmışsa berbat olmuş.Göz var nizam var kardeşim |
Koyun can kasap et derdinde Yahu tamam gizlediniz gizlemesine de Bu ADİdas sizden de mi gizledi formaları, Hiç mi akıl edipte bakmadınız kardeşim nasıl bi forma yapıyonuz diye. Demediniz mi nedir bunlar? Yok abi aman korsanı çıkmasında nasıl olursa olsun öyle mi. Yahu özrünüz kabahatinizden büyük. Kıvırmayın yediniz kazığı işte, bu febeye yapılsa ertesi gün değiştirirlerdi o formaları. Ne olur cesur olun birnaz vurun yumruğu şu masaya artık. Olmamış sevgili(!) ADİdasçılar olmamış sevgili yönetim, daha ne kadar çok kazık yiyeceksiniz. Yazık bize... |
Türkiye`de Saat: 14:40 . |