![]() |
Ernst Alman Rakip istiyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...SNT-C-B423.jpg Devre arasında transfer edilen Fabian Ernst, Şampiyonlar Ligi’nde bir Alman takımıyla aynı grupta yer almayı çok istediğini söyledi. Yıldız oyuncu, “Bu hem benim için, hem de takımımız için ayrı bir ortam yaratır. Almanya’da yaşayan çok Türk futbolsever var, ayrıca Fink’in gelmesi de ülkemdeki gözleri Türkiye ve Beşiktaş üzerine yoğunlaştırdı. Bundesliga ile Türkiye’nin ortak noktaları çok. Almanya’da maçlara daha fazla seyirci gidiyor, ancak yine de buradaki ortam gibisi yok. Bekleyelim, görelim” dedi. |
Wolfsburg Gelsin |
bayern gelsin :) |
Bencede bayern gelsin.. |
farketmez ama alman ekibi gelirse ernst bilgi verir bu anlamda iyi olur bizim açımızdan ama tabi farketmez yinede |
almanlarin en korkdugu sey türk takima karsi oynamalaridir korkulari takimin gücü degil taraftarin gücüdür herkez biliyor türk taraftarlar stadin en azindan yarisini kapar diye gecen galata hertha oynamisdistadin 75% türk idi |
allaaaah süper olur valla!! Bayern gelirse süper olur, bana 200 km Münih... Kesinlikle giderim maca, forumdan giden olursa orda grsrz:D Stuttgart gelirse cildiririm, cünkü stat bana 25 dakika uzaklikta:D insallah bir tane alman gelir... |
ernst ve fink alman oldgu için bize bilgi de verirler bu bakmdan çok iyi olur |
kim gelirse gelsin uLen barça real gelmesin yeter :p :D:D:D |
bende bayern'i istiyorum |
Türkiye`de Saat: 13:50 . |