![]() |
Kombine!!! Arkadaşlar 2 de 2 yaptık, hem Fortis Türkiye kupasını hemde Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu elde ettik ama malesef kombine satışları hiç iyi gitmiyor kombinelerin durumunu çok merak ediyorum en son 2-3 bin civarlarındaydı, kesin bi bilgisi olan varsa bizimle paylaşsın lütfen... ( 6 Yıl sonra şampiyon olmuşuz 19 yıl sonra 2 kupayı birden almışız en az 20 bin kombine satarız diye düşüyordum ama!!! ) |
en son satılan kombine sayısını 8 bin civarı diye duymuştum . |
vallaha nekadar satıldığını bilmem ama almayan pişman olur cuma günü allah izin verirse kapalı alt alıcam |
bncede istanbuldaki arkadaşlar durumları müsait oldukça almalı çnkü bu sene geçen seneden çok daha kaliteli ve çok daha güzel oynayan bir beşiktaş olucak bu şansı kaçırmayın derim |
quaresma gelsin, patlama olur... Biz mi salagiz, yoksa yönetim bunu düsünemiyor mu? |
bu sene kombine satışının bu kadar az olması kombine fiyatlarını çok yükseltmeleri heralde ama quaresma gbi bomba bi transfer yaparlarsa en az 2 katına çıkar kombine sayısı |
kombineden pek umudum yok ama bencede almayan pişman olur takımda süper bi değişim var.... |
ya kombineler 5 bini bulmamis daha dun bi yerde okumustum. ayrica almaya pisman olacak cunku 500 lira ve taksitli fiyat acik tribun icin buna bu parayi verip kombine almayip ayni parayi gese febe tese ve 3 sampiyonlar ligi macina gitmek icin verecekler zaten diger maclara da gitmek istrlerse ekstra para verecekler. :D ben aldirdim amcama kombineyi acik tribunden ankaraliyim ama buyuk maclara en azindan gidecem bu sene.. |
Daha Satışlar Devam Ediyor , Artış Gözlenecektir. |
kombineler ağustos ayında tavan yapar bu her sene böyledir. acele etmeyin 15-20 bin olur bu sene kombine sayısı |
Türkiye`de Saat: 22:01 . |