![]() |
Delgado'dan şok haber “En kötü 3 ay sonra sahadayım” diyen Arjantinli´nin Mart´tan önce oynamasının imkansız olduğu öğrenildi. Yönetim, Matias Delgado´yla görüşmelere hız verdi http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...delgadoooo.jpg Beşiktaş’ta Matias Delgado krizi büyüyor, yönetim ve teknik heyetin sıkıntısı devam ediyor. Ameliyatın ardından, “Operasyon çok başarılı geçti. En kötü ihtimalle 3 ay sonra sahadayım” diyen Arjantinli futbolcunun durumunun kötü olduğu ortaya çıktı. Ameliyat sonrasındaki raporları inceleyen yönetim, şok bir haberle karşı karşıya kaldı. Tangocu’nun tam kapasiteyle futbola dönmesinin Mart ayını bulacağı dile getirlidi. Operasyonun, sakatlığı yüzde yüz olarak gideremediği de rapordaki bilgiler arasında yer aldı. Oyuncu geri adım attıTangocu için doktorlar net konuşmazken, sağlık ekibi de ameliyatı yapan doktorlarla yüzyüze görüşme kararı aldı. Bu gelişme öncesinde takım arkadaşlarıyla birlikte olma düşüncesini açıklayan Matias Delgado da geri adım attı. Arjantinli futbolcu Huelva’ya gitmezse, yöneticiler Barcelona’ya geçecek ve bonservisinin dondurulması için görüşmelere hız verecek. Yapılacak son görüşmenin ardından, büyük bir ihtimalle Delgado’nun kontratı dondurulacak. Orhan Yıldırım |
pili bitik delgado nun acil kurtulmak lazım . |
bu adam artık kötüniyete döküyor işi |
inşallah daha fazla büyümez bu sorun... bu adamın sakatlığı bizim transfer politikamızı da etkilio ister istemz.biran önce bi çözüm yolu bulunsa keşke.... |
Sonu hiç hayırlı görünmüyor bu işin...Bir an önce çözülür inşallah... |
Ah Delgado Ah Elimizde patLadın |
Ne diyelim şimdi yani, ülker sponsor olup getirdi bize 2 yıl oynadı sanki çok iyi bir oyuncuymuş gibi aman başkasına gitmesin diye 7 milyon avroya satın aldık. Yahu bir işe yaramış olsa yanmıycamda. Helal olsun yönetim sana ne diyelim. |
Bu Adam Sorundan Başka Bişe Değil Yahu |
oha mart mı!! pek inanmadım ben bu habere ama neyse... |
Bu Sezon Forma Giyemez Prof. Düren: Delgado 3 ay sonra sahadayım` diyor ama bu imkânsız. Sadece koşabilir Beşiktaş`ta Delgado krizi her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. İki kasığından birden ameliyat olan Arjantinli yıldızın sahalara dönmesinin mart ayını bulacağı ortaya çıktı, yönetim küplere bindi. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, Delgado`nun ameliyatın ardından yaptığı "Üç ay sonra sahalardayım" açıklaması için, "Mümkün değil. Martta takıma katılabilir. Daha erken dönmesi imkânsız" dedi. İşi hiç kolay değil Mete Düren, Delgado`nun geçirdiği "pubik tüberkülit" denilen operasyondan sonra üç ayda sahalara dönmesinin tıbben mümkün olmadığını belirterek, "Her şey yolunda gitse dahi, bu saha içindeki performansının yüzde yüz olacağı anlamına gelmez. İspanya`daki Beşiktaş kulüp doktorlarından biri, ameliyatı gerçekleştiren doktorla görüşme yapacak. Sağlıklı karar, bu görüşmenin ardından verilecektir" diye konuştu. fotomaç |
giysede pek sahada pek farkedilmiyodu zaten |
delgado kabul et artık sözlesme dondurulmasını |
yıllık alacağını ver bitir işi ya kim gelecekse de gelsin taraftar bu kadar da bekletilmez .. beklediğimize deyicek biri getirirler umarım |
Kontratı Dondurulsun ozaman , İşimize Yaramayacak Oyuncuyu Neden Tutuyoruz Anlamadım |
ya fesedin yada dondurun sözleşmeyi bu böyle gitmez |
dondurmam derse feshedin gitsin yaa bu adamdan hiçbişey olmaz |
bu adamda da ne bacak varmış her türlü sakatlığı yaşadı ya dondursunlar sözleşmesini... |
Beşiktaş'a kara haber ! Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren'den acı reçete!.. http://www.spor3.com/images/news/285445.jpg Düren, İspanya'da ameliyat olan, ancak dönüş süresi konusunda belirsizlikler yaşanan Delgado'nun 6 ay düşünülmemesi gerektiğini söyledi. Arjantinli yıldızı da uyaran Düren, "Delgado, sözleşmedeki belli tasarrufları düşünerek 3 ay sonra dönebileceğini söyleyebilir. Bu durumda 3 hafta sonra aynı sıkıntıyı yaşamaya başlar" dedi. Düren, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, Delgado'nun, gerçekleştirildiği söylenen ameliyat sonrası sahalara dönüşünün 6 ayı bulacağını belirterek, ''Kendisine ve doktoruna ulaşamadık. Delgado'nun babası kampa geldi. Oyuncunun da kampa gelebileceğini düşünüyorduk. Sağlık ekibiyle oyuncu arasında bir iletişimsizlik olduğu kesin ama ameliyatın yapıldığını düşündüğümüz takdirde, oyuncunun bu ameliyatı olunca 6 ay sonra oynaması gerekir'' dedi. Mete Düren, İbrahim Toraman'ın da yurt dışında ameliyat olduğunu, ancak bu oyuncuya yapılan operasyonla ilgili bilgilere ulaşmada sıkıntı yaşanmadığını ifade ederek, ''İbrahim Toraman'ın Hollanda'daki ameliyatını düşünürsek, Delgado'nun ameliyat bilgileri konusunda bir sıkıntı var. İbrahim'in Hollanda'daki doktorundan her türlü bilgiyi anında aldık. Böyle bir ortamda, Delgado için ne yapıldığı, nasıl yapıldığı şu an bir muamma. Sadece, oyuncu, ameliyat olup hastaneden çıktığını doktoruna söylemiş'' diye konuştu. Ameliyatın gerçekleştiği düşünülerek, bundan sonraki sürecin ne olacağı yönünde bilgiler veren Prof. Dr. Düren, şunları söyledi: ''Delgado'nun, bu ameliyatı olduktan 6 ay sonra oynaması gerekir. 3 ay sonra da oynar ama şikayetleri tekrar başlar. Sorunun sıfırlanması açısından 6 aylık sürecin olması gerektiğini ifade ediyorum. Yönetim kurulu, 'Delgado bizim sözleşmeli oyuncumuz, devam edeceğiz ve kendisini satmayacağız' derse, bu oyuncunun 6 ay hesaba katılmaması gerekiyor. Fakat oyuncu sözleşmedeki belli tasarrufları düşünerek 3 ay sonra dönebileceğini söyleyebilir. Bu durumda 3 hafta sonra aynı sıkıntıyı yaşamaya başlar.'' Delgado'nun yaşadığı sakatlıkta, kalıcı bir çözümün üretilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Mete Düren, ''Arada bir oynatılır düşüncesi olursa, 3 ay sonra sahalara dönebilir. Delgado'nun ameliyatı büyük bir şey değil. Ameliyat bile değil. Dizi açılıyor ve sorunlu bölgenin kanlanması arttırılarak, oluşan ödemin geçirilmesi sağlanıyor'' dedi. Düren, geçen sezonun bitmesinin ardından, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle ameliyat olan diğer oyuncular İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ'ın durumuyla ilgili de, ''Ekrem Dağ zaten kendi kulüp doktorumuz tarafından ameliyat edildi. İbrahim Toraman ise koşulara başladı. Sezonun ilk haftalarını kaçırır, ama Şampiyonlar Ligi'ne yetişir. Ekrem'in, birebir mücadelelerde sıkıntı yaşayacağını düşünürsek, kuvvetlenmesi gerekiyor. Şimdi de çıkar oynar ama aynı sorunu yaşayacağı için bekletiyoruz'' açıklamasını yaptı. |
gerçekler acıdır.... sözleşmesinin dondurulması şart! |
delgado yoksa busenede kesin şampiyonus :D:D |
konular birleştirildi |
Bunca şeyden sonra Delgado hala,sözleşmesini dondurmaya yanaşmıyorsa,yuhh derim.Bunu yapacaktır,yapmalıdır. |
Şok ! Delgado 6 Ay Yok ! Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, yönetim kurulunun, İspanya'da ameliyat olan, ancak dönüş süresi konusunda belirsizlikler yaşanan Delgado'yu 6 ay düşünmemesi gerektiğini söyledi. http://www.karakartal.com/img/3/2009/delgado601.jpg Düren yaptığı açıklamada, Delgado'nun, gerçekleştirildiği söylenen ameliyat sonrası sahalara dönüşünün 6 ayı bulacağını belirterek, ''Kendisine ve doktoruna ulaşamadık. Delgado'nun babası kampa geldi. Oyuncunun da kampa gelebileceğini düşünüyorduk. Sağlık ekibiyle oyuncu arasında bir iletişimsizlik olduğu kesin ama ameliyatın yapıldığını düşündüğümüz takdirde, oyuncunun bu ameliyatı olunca 6 ay sonra oynaması gerekir'' dedi. Mete Düren, İbrahim Toraman'ın da yurt dışında ameliyat olduğunu, ancak bu oyuncuya yapılan operasyonla ilgili bilgilere ulaşmada sıkıntı yaşanmadığını ifade ederek, ''İbrahim Toraman'ın Hollanda'daki ameliyatını düşünürsek, Delgado'nun ameliyat bilgileri konusunda bir sıkıntı var. İbrahim'in Hollanda'daki doktorundan her türlü bilgiyi anında aldık. Böyle bir ortamda, Delgado için ne yapıldığı, nasıl yapıldığı şu an bir muamma. Sadece, oyuncu, ameliyat olup hastaneden çıktığını doktoruna söylemiş'' diye konuştu. Ameliyatın gerçekleştiği düşünülerek, bundan sonraki sürecin ne olacağı yönünde bilgiler veren Prof. Dr. Düren, şunları söyledi.'' ''Delgado'nun, bu ameliyatı olduktan 6 ay sonra oynaması gerekir. 3 ay sonra da oynar ama şikayetleri tekrar başlar. Sorunun sıfırlanması açısından 6 aylık sürecin olması gerektiğini ifade ediyorum. Yönetim kurulu, 'Delgado bizim sözleşmeli oyuncumuz, devam edeceğiz ve kendisini satmayacağız' derse, bu oyuncunun 6 ay hesaba katılmaması gerekiyor. Fakat oyuncu sözleşmedeki belli tasarrufları düşünerek 3 ay sonra dönebileceğini söyleyebilir. Bu durumda 3 hafta sonra aynı sıkıntıyı yaşamaya başlar.'' Delgado'nun yaşadığı sakatlıkta, kalıcı bir çözümün üretilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Mete Düren, ''Arada bir oynatılır düşüncesi olursa, 3 ay sonra sahalara dönebilir. Delgado'nun ameliyatı büyük bir şey değil. Ameliyat bile değil. Dizi açılıyor ve sorunlu bölgenin kanlanması arttırılarak, oluşan ödemin geçirilmesi sağlanıyor'' dedi. Düren, geçen sezonun bitmesinin ardından, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle ameliyat olan diğer oyuncular İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ'ın durumuyla ilgili de, ''Ekrem Dağ zaten kendi kulüp doktorumuz tarafından ameliyat edildi. İbrahim Toraman ise koşulara başladı. Sezonun ilk haftalarını kaçırır, ama Şampiyonlar Ligi'ne yetişir. Ekrem'in, birebir mücadelelerde sıkıntı yaşayacağını düşünürsek, kuvvetlenmesi gerekiyor. Şimdi de çıkar oynar ama aynı sorunu yaşayacağı için bekletiyoruz'' açıklamasını yaptı. |
muhtemelen donduruldu sözleşme arkadaşlar..% 90 yani.. |
Kısacası elimizde kaldı. |
en azından sözleşmeni dondurmaya yanaş bu taraftar sana daha fazla öfke beslemesin |
Delgado the end hayranlarına ve hala delgado dan medet umanlara ilanen duyrulur . |
İleride Sıkıntı yaratabilir , Sözleşme Dondurulsa artık |
sözleşmesi dondurulsun artık! |
Konu İçerisinde HAKARET İçerikli Mesajlar Yazmak Yasaktır , Bilginize.. iyi forumlar |
bitsin artık şu iş |
Arjantinli yıldız sözleşmesini dondurmaya çalışan Beşiktaş'tan bazı taleplerde bulundu. Kasımda sahalara döneceğini belirten Delgado, devre arası mukavelesinin tek taraflı feshi durumunda yönetimden tazminat garantisi istedi Beşiktaş'ın sözleşmesini dondurmak için görüşme yaptığı Matias Delgado, şartları ve çekincelerini net bir şekilde ortaya koyarak siyah-beyazlılara olumsuz yanıt verdi. İspanya'da kasığından ameliyat olan Delgado'nun yerine Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin istediği yeni 10 numarayı kadroya dahil etmenin planlarını yapan yönetimin, Arjantinli yıldızı ikna etmeyi henüz başaramadığı öğrenildi. Delgado'nun, İspanya'da görüştüğü Beşiktaşlı yöneticilere, “İddia edildiği gibi 2010 Mart ayında değil, önümüzdeki Ekim-Kasım gibi sahalarda olacağım. Bu nedenle sizden yeni transfer yapmadan devre arasını beklemenizi istiyorum. Eğer söylediğim tarihte sahalara dönemezsem transferi devre arasında yaparsınız” dediği bildirildi. Ancak siyah-beyazlılar, Delgado ve görüşmelere katılan babasına, takımın acil transfere ihtiyaç duyduğunu söyleyerek, “Devre arasına kadar bekleyemeyiz” dedikleri vurgulandı. Arjantinli futbolcu bunun üzerine devre arasında sözleşmesinin tek taraflı fesh edilmesi riski bulunduğuna dikkat çekerek güvence istedi. Mukavelesinde fesihe karşı kendisini koruyan bir tazminat maddesi olmadığını kaydeden yıldız oyuncu, sözleşmesinin iptali halinde yönetimden kendisine tazminat ödenmesini talep etti. Konuyu değerlendiren siyah-beyazlı yöneticilerin, sözleşmeyi dondurabilmek için Delgado'nun tazminat talebini kabul edebilecekleri ifade edildi. Bu arada Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, Delgado'nun sahalara dönüşünün 6 ay olarak hesaplanması gerektiğini söyledi. Düren, “Futbolcu 3 ay sonra da oynar ama şikayetleri tekrar başlar. Problemin sıfırlanması için 6 aylık süre lazım” dedi. |
battı balık yan gider kabul etsinler tazminatı yollasınlar başka türlü bu işin içinden çıkılmayacak ekim kasımda bile dönse ş.l. ne ne yapmamızı bekliyor delgado efendi çok saçma bi iş hemen bi sonuca bağlanmalı artık. |
Türkiye`de Saat: 15:10 . |