![]() |
Yeniden Bobo Uzun zamandır Beşiktaşlı Bobo'nun peşinde olan Olympiakos'un bu transferi gerçekleştirmek için tekrardan atağa kalktığı öğrenildi. İngiliz golcü Derbyshire'nin sakatlanması ve sahalardan 2 ay uzak kalacak olması nedeniyle Yunan kulübünün yeniden Beşiktaş ile temas kurmaya hazırlandığı iddia edildi. Geçtiğimiz haftalarda http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dyapılan pazarlıklarda Olympiakos, yönetime 5 milyon euro önermişti. |
Bobo satılmamalı.O kadar. |
10 milyon veriyosanız alın yoksa bidaha gelmeyin |
adamların ilk teklifleri 2.5 milyondu.Sonra 3.5 şimdide 5 milyona çıkarttılar. Daha ne kadar arttırırlar bilmiyorum ama 7 milyondan aşağısı olmamalıdır bence Bobo kalitesindeki bir adama |
Olympiakos'tan bir teklif daha Beşiktaş´ın 7.5 milyon Euro´da ısrar etmesi, Olympiakos´un ise 5 milyon Euro´dan yukarı çıkmaması nedeniyle Bobo´nun Yunanistan´a transferi suya düşmüştü. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...23FAN8BOBO.jpg Ancak Olympiakos’ta şok bir gelişme yaşandı, Olympiakos’un golcüsü Derbyshire ciddi bir sakatlık geçirdi. Bu olay üzerine Olympiakos Bobo defterini bir kez daha açma kararı aldı. Brezilyalı oyuncunun hazırlık maçlarındaki formsuz görüntüsü sonrasında endişe duyan Siyah-Beyazlı yönetim de, artık Bobo’nun takımdan ayrılmasına daha sıcak bakıyor. |
8 milyon euro vericeklerse satılsın yoksa bobo kalsın sözleşme imzalansın |
8 milyon euro'dan aşağı gitmesin |
ya ben bu olympiakosun..neyse:D yeter ama ya hep bu haberler yüzünden bobonun yüzü hiç gülmüyor kafasını karıştırdınız adamın bravo..formsuzluğuda düzelmicek şey değil en kısa zamanda kavuşur eski formuna |
verin 7 hemen imzaları atalım :D |
7 e anlaşın işte gerçi 7 de çok ama neyse |
bence bu kadar yabancı ismi geçiyorken bobo 5-6 milyona sırf kont. acılsın diye gönderilecek. umarım yönetim hata yapmaz |
bunlar alay mı ediyor ne 5 milyon eurosu 8 den aşağı olmaz satılmasın sözleşme imzalansın tekrardan |
Konular Birleştirildi. |
Türkiye`de Saat: 15:45 . |