![]() |
Denizli'nin 11'i şekilleniyor! Denizli'nin 11'i şekilleniyor! Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde sahaya hangi kadroyla çıkacağı merak konusu. Olympiakos’a gitmek isteyen Bobo’nun durumu belirsizliğini korurken, ameliyat olan İbrahim Toraman ve bedelli askerliğinin sonuna gelen Nihat Kahveci’nin durumları Mustafa Denizli’nin kafasını kurcalayan konular. Kampta bulunan yöneticiler Şeref Yalçın ve Nedim Sarsmaz’la sürekli görüş alış verişinde bulunan Denizli, Barış Kupası’nda sahaya süreceği kadronun ideal 11’i oluşturması açısından kendisine yardımcı olacağını belirtti. İbrahim Toraman ve Nihat’ı bekliyor Rüştü- Sivok, Ferrari, İ.Üzülmez (İsmail)- Serdar Özkan, Ernst, Fink, Yusuf, Tello- Holosko, Nobre onbirini deneyecek olan Mustafa Denizli, sezon bitiminde ameliyat olan İbrahim Toraman’ın tam olarak iyileşmesi durumunda Sivok’la yer değişebileceğini vurguladı. Denizli ayrıca Nihat Kahveci’nin durumuna göre kadroda değişiklik yapabileceğini ifade etti. 23.07.2009 Kaynak : Hürriyet |
serdar özkan 11 vay :D |
1-serdar özkan ve holosko antramanda ne yapıyor bilmiyorum ama sahada hiçbişey yapmadılar daha. 2-şu kadroda sağ bek kim |
Alıntı:
Sağ bek Serdar Özkan galiba..:D |
Alıntı:
|
Serdar ??? Sag bek ??? Sag acikken de onu gorduk :D Kolpa medya is basinda yine :D |
yayinladiklari su ilk 11, coktan demode olmus, sadece italyada tek tük oynanan üclü defans kurgusundan ibaret... 3 defans oyuncusuyla nasil oynamak ister bu adam? sirf orta saha ve forvette daha fazla adam olsun diye yapiyor bence... ne güzel dörtlü defans oynuyorduk, az cok beceriyorduk, simdi birden 3lü defansa dönmenin anlami ne? Ferrari 3lü defans oynadi diye, takimin kurgusunu degistirmenin mantikli olmadigini düsünüyorum... |
Serdar Özkan ?? , İlginc. |
serdar özkan oynamasın da gerısı onemlı degıl... |
Serdar özkanı düşünemiorum bile ilk 11de.. katliam resmen yaa |
bu kadro tamamiyle hürriyet tarafından uydurulmuş bir kadrodur.o yüzden geçiniz pek kaale almayalım |
bu 11 daha çok değişir |
bende kadro yazım maksat değişiklik olsun üstüne konuşulsun. ---------------------------rüştü---------------------------- ---------------------------sivok--------------------------- ------ferrari-----------------------------------ibrahim t.---- ---------------------ernst---------ismail k.----------------- --------holosko------------yusuf------------tello----------- ---------------------bobo---------nihat-------------------- |
3lü defans oynarsak lyon ve porto bizi dağıtır . |
iyide gecen senenin en basarılı isimlerinden ekrem nerde ? |
bence şöle bi kadro ideale yakındır diye düşünüyorum ---------------------Rüştü------------------- İbrahimT.-------Ferrari----Sivok--------İsmail --------------Ernst------Fink---------------- Holosko------------Tello---------------Ekrem ---------------Nihat ( Nobre)--------------- tabi bu bobo giderse diye düşündüğüm kadro. |
Türkiye`de Saat: 16:03 . |