![]() |
Basın Sosa ismini nerden uydurdu acaba. Ne Başkan ne de Denizli bir isim vermedi. Tecrübeli hocanın ‘isim vermediği’ oyuncunun ise Bayern Münih’te forma giyen Jose Ernesto Sosa olduğu ifade edildi. Nerden bu kanıya varmışlar anlamıyorum. Bana kalırsa Sosa tamamen uydurma bir transfer haberi. Sn. Seref Yalçın da biraz gaza gelmiş ve abartmış. Bekleyip görelim. Hissediyorum önemli bir yıldız geliyor. Hadi Büyük Başkan güldür yüzümüzü, biz de formalara kombinelere asılalım :) |
messi yi mi aldılar yoksa :) ...güldürmeyin yaaaa... başka kim var ronaldonun üstünde ses getirecek |
messiyi al başkaanımmm :D |
boyle konuşup sonra rezil oluyorlar bu transfer gerçekleşmesse yada ailton higuen vb bir transfer yaparlarsa çok gülerim |
Ronaldinho olabilir mi? :) |
artık işin cıvkı çıktı.Görün bakın öyle abartıldığı gibi birini alamazlar bu saatten sonra.Quaresmayı istemeyen denizliye de sevgilerimi yolluyorum :@ |
Ronaldo yu gölgede bırakması için ona verilen paradan daha yüksek bir para ile bir oyuncu transfer edilmeli ki o da imkansızında imkansızı... Açıklamaların gerçektende doğrulukla uzaktan yakından alakası yok. |
saçma sapan konuşmuş |
koL altlarına bak Hey Allahım :D:D |
E Dünyaca ünlü süper yıldız süpermen YILDIRAyı alacaklar ya |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |