![]() |
Bobo Brezilya'ya dönmez şu aşamada.. |
gidecekse gitsin artıık şu adam ama sanmam yine kalır bu yıl |
Ya valla bıktırdılar şu saçma haberlerle... şu ligler bi başlasada kurtulsak saçma transfer haberlerinden.. o oraya bu buraya ama nedense hiç1şeyinde olduğu yok.. |
illa göndereceksiniz adami kalacam dedi daha ne dersiniz gidecek diye ... |
Diyelim ki bu haber doğru,Fluminense Bobo'ya bizden daha çok para vermez.Zaten orada futbolcu bol,pahalıya oynatmaz hiçbir futbolcuyu. Star gazetesine telefon açıcam ,haberiniz yanlış aslında Bobo'yu biz mahalle takımızda oynatmak için istiyoruz desem o haberi bile basarlar:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Boboyu beğenmeyebilirsin bu ayrı konu Düşüncene saygı duyuyorum Bende aksini düşünüyorum.Bobo bu sezonda bize çok şey katacaktır.Yerine daha kaliteli biri alınmadığı sürece kalmasından yanayım ki; yerine daha kaliteli biri alınabileceğini de sanmıyorum Adamı göndermek için hazırlık maçındaki performansı yeterli bir gerekçe değil bence |
bencede bu sene bizde bobo bi yere gidiceeni sanmıyorum |
Yaf bi takımda 5'ten yukarı çıksın, milletin cebinde akrep var valla...Bu gidişle Bobo'yu gönderemeyiz biz, 5'ten fazla vermiyorlar adama, demekki biz çok büyütüyormuşuz Bobo'yu...Çok şey de beklemiyorum zaten Bobo'dan, takımda kalsa dahi forma şansı bulmakta zorlanacaktır, kontenjana takılır diye düşünüyorum... |
Gitsin artık çabucak bobo... |
Türkiye`de Saat: 06:10 . |