![]() |
Bobo uzatmaları oynuyor! Brezilyalı, dünkü Olympique Lyon mücadelesinde ilk 11´de yer aldı ancak, hayal kırıklığı yarattı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...13BOBBO423.jpg Olympiakos’un transfer listesinde yer alan Bobo, Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini açıkça dile getirmiş, ancak transfer gerçekleşmemişti. Bu olayın sonrasında yüzü gülmeyen Brezilyalı, dünkü Olympique Lyon mücadelesinde ilk 11’de yer aldı. Ancak Sambacı ortaya koyduğu performansla tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Topla buluşmakta bile sıkıntı yaşayan genç futbolcu, umursamaz tavırlarıyla Beşiktaşlı taraftarların da tepkisini topladı. Mustafa Denizli, mücadelenin ikinci yarısında Bobo’yu kenara aldı ve Mert Nobre’yi forvette görevlendirdi. |
Gönderilmesi An Meselesi Gibi birşey sanirim |
kesinlikle katılıyorum bobo bizde artık misyonunu tamamladı zirvede bırakması onun ve bizim için en mantıklısı |
bobo nun kafası çok çok karışık bu belli |
klasik bobo sancısı çekmek istemiyoruz artık sezon başı kör topal sonra sonlara doğru bi patlama yap falan gitcekse gitsin iyi oyuncu yıldızlarımızdan biri ama bu halleri hiç hoş değil |
git bobo git...ruhsuz umursamaz adamın bizde işi olamaz..! |
ya bu adamdan bi halt olmaz..ben şampiyon oldugumuzdada böle diyorum bu adam kesinlikle 10 milyon falan etmez..verin 5-6 ya adam gibi süper b forvet alın yaaa..bobo gitsin delgado zaten sözleşme donduruldu..çok iyi bir forvet.birde 10 numaragelsin bu takım ligde açık ara şampiyon olur avrupadadda fırtınalar kopartır sölim |
artık oynamak istemıyor.. |
bobo sıktın artık biliyomusun tamam gitmek isteye bilirsin ama efendi gibi güzellikle git böyle surat yaparak değil . |
bencede onun gönderilmesi lazım artık aklı dışarda hep bekliyo bi takım daha istesin beni diye konsantre olamıyo maçlara |
Türkiye`de Saat: 03:43 . |