![]() |
Isınma turundayım İtalyan oyuncu, "Lig maçlarında performansım % 100 olur" dedi. Camiayı rahatlattı Yeni transfer Ferrari, camianın gönlüne su serpti. Catania hazırlık karşılaşmasında sadece % 30 performans sergilediğini ifade eden tecrübeli oyuncu, "Lig maçlarıyla birlikte % 100 hazır duruma geleceğim" dedi. Uyum sağlıyorum Beşiktaş'ı, 'büyük' takım olduğu için tercih ettiğini söyleyen Ferrari şöyle http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D devam etti: "Buraya kupaları kaldırmak için geldim. Takımda üst düzey çok oyuncu var. Ortama her gün daha çok uyum sağlıyorum." |
Ferrari'nin Bu Oyunu Eğer Isınma Turuysa , Gerçek Oyunu Daha'da Mükemmel Olmasi hatta Mükemmel'in Üstünde Olmasi lazim Gerçekten 10 Numara Oynadi. |
bekliyoruz ferrari inş çok iyi olur |
dün cok iyiydin, insallah böyle devam edersin Ferrari.. |
evet ferrari dun çok iyi mudahaleler yaptı.. daha iyisi daha süper olur.. |
müdahaleleri çok yerindeydi pozisyon alma da ve oyun kurmada sıkıntısı var o da zamanla olur |
Ferrari daha iyi olacaktır, Sivok'lan duvar örecektir rakip forvetlere...Sezgileri çok kuvvetli, topları iyi kesiyor, hamleleri de hep yerindeydi, havadanda iyi zaten, seneye tandemde bi sorun yaşamayız kesinlikle... |
defans tamamen degıstı bırbırlerıyle ılk defa oynayan oyuncular hepsi arada sıkıntı olacaktır ama bunlardan ders cıkarmak onemlı olan. hoca eksıklerı gorup gereklı mudahalelerı yapar. |
sivokla iyi bir ikili olacaktır..iyi oyuncu bunu biliyoruz.. |
ferrari bnce lyon maçında müthiş oynadı diyebilirim hiç hatasını görmedim ve bana kalırsa ferrari %65 e çıktı bu maçta %100 ü düşünemiyorum inşallah daha iyi olur :) |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |