![]() |
Fink çabuk ısındı Beşiktaş Bundesliga ekiplerinden Frankfurt’tan transfer ettiği Alman oyuncu Michael Fink, yabancılık çekmediğini söyledi. Kendisini aileden biri gibi gördüğünü belirten Alman yıldız, “Herkese sıcak yaklaşımlarından ötürü teşekkürler. Siyah-Beyazlı formayla başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum. Şampiyonlar Ligi maçlarını iple çekiyorum” diye konuştu. |
Gün Geçtikçe , Fink Daha'da Takıma Adapte Olup , Daha iyi işler Çıkaracaktır |
fink bizde seni çok sevdik böle çalışkanlığınla devam et bu taraftaar seni bağrına basacaktır |
ilginç bir adam çok dinamik görünmüyor sahada ama çok doğru işler yapıyor aslına bakarsanız cisse ye de benziyor biraz oyun tarzı ama daha çalışkanı demek yanlış olmaz galiba :D |
govou'nun şutu yüzünde patladı adam topun önüne kendini atıyor tebrik etmek lazım hazırlık maçında böyleyse ligde nasıl olur. kazanma hırsı mücadele hırsı ve kademeleri çok hoşuma gitti |
bence Cisse'yle karsilastirirsak, Cisse ilk geldiginde böyle oynamadi... Fink kayarak yaptigi yerinde müdahelelerle bizde cok is yapacak. Pas yetenegi de var, en önemli artisi Ernst'le ayni dili konusmalari ve birbirleriyle cok iyi anlasmalari... Bazen dikkat ettim, Ernst öne cikis yapinca, Fink kendini biraz arka planda tutup, kontra atak yememek icin pozisyon aliyo, Fink öne cikinca da Ernst aynisini yapiyo... Fink daha kalitesini göstermedi, insallah daha iyi olacak:) |
dün yuzune top kötu çarptı yazık.. ama iyi mıcadele ediyor.. gittikçede alışacaktır.. |
Fink daha da iyi olacaktır, partnerinin Ernst olması da onun için büyük avantaj zaten... Tandemde Sivok-Ferrari ortasahada da Ernst-Fink ikilileri bu sene vazgeçilmezlerimiz olacaktır... |
ernstle süper ikili olacaklar:) |
cisseden daha calışkan daha teknik gibi geldi bana ayrıca ernstle aynı dili konuşmalarıda cok iyi ben iyi bir ikili olabileceklerini düşünüyorum inş. dahada faydalı olurler.. |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |