![]() |
ernst'te fınk'te ayaga pas yuzdesı yuksek olan futbolcular bence cok iyi bir ikili olusturacaklar. aynı dılı konusmalarını da ayrı bır artı olarak goruyorum. |
ferrari-sivok ve ernst-fink...bu 2 ikiliye dikkat bu sene ;) |
cisse nin de ernst geldikten sonraki halini kastediyorum yannız yanlış anlamayın :D şampiyonluğu getiren oyunculardan biridir cisse bize son maçlardaki oyunuyla aynı dediğiniz gibi ernst çıktığında o kalıyodu en doğru yerlerde müdahelelerini yapıyordu doğru paslar atıyordu vs vs. Ama bence de fink daha şimdiden onun yapacaklarından fazlasını yapabileceğinin izlenimini verdi. Sadece demek istediğim hani yırtıcı bir yapısı yok gene işini yapan görev adamı cinslerinden fink :D |
fink kendisini fazla gösterememiş lyon maçında.Vasat bir performans göstermiş Tek güvendiğim şu an için mustafa denizli.Çünkü aylar öncesinden seçilmiş - transfer edilen bir oyuncu fink. Bundan dolayı biraz rahatım. Uyum sorununu atlattıktan sonra bekleneni verecektir |
yetenekleri sınırlı tam bir asker ,takım oyuncusu.Takıma da çabuk adapte olmuş,özellikle ilk müdahalelerini çok beğendim dün |
bi de boyu cok uzun, duran toplar icin de büyük avantaj. |
kademeye iyi giriyor sade oynuyor allah sakatlık vermesin |
fink takıma alıştıkça çok daha iyi oynıcaktır ilk izlenimler güzell takıma alışınca ileride çıkar lyon maçında biraz defansif oynadı sanki |
Kademelere girişi harikaydı.Dün mutlak golü engelledi.Ayrıca,Govou'nun şutuna kendini atması,kusursuzdu.:) Türkiye için çok güçlü bir kadromuz var.Avrupa'da ise sınırlarımızı zorlayacağımızı düşünüyorum. |
Türkiye`de Saat: 14:12 . |