Alıntı: _Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1059116)
Düzgün konuş kardeşim ezikbahçelileşme yazdığın sözün ne anlama geldiğini düşünerek yaz resmen Beşiktaşımıza hakaret ediyosun kardeşim ne demek biz anca halı alırız yazık taraftarıyım dediğin Beşiktaşımızın büyüklüğünü anlayamamışsın . | Yazdığım sözün ne anlama geldiğini düşünerek yazıyorum walla hiç merak etme sen.. :) Hakaretle ne alakası var bunun çözemedim gerçekten..Deco veya o ayarda bir oyuncu alırsak büyük süpriz olur bana..Demek istediğim bu..:) Biraz mizahi baktık olaya sadece..Hergün yeni bir haber, yeni bir isim..Kafamız bulandı..Çıkıp kimse bi açıklama bile yapmıyor..Biz de dalgaya vuruyoruz böyle napalım..:)
Taraftarıyım dediğim Beşiktaş'ın büyüklüğünü biliyorum ben rahat ol..:) Ezikbahçelileşmiyorum da..:)
Burada millete akıl verir düzeyde, ayar çeker gibi konuşma hakkını kimse vermiyor size..Vazgeçin artık şu, yönetimi koruyan ağır abi ayaklarından...:) Komik oluyor cidden..Yaşınız büyük, abi diyoruz yeri geldiğinde, saygı duyduğmz görüşleriniz & fikirleriniz de var..Ama şu tavırları bırakın artık..Kimin ne yazdığı, nasıl espri yaptığı, nasıl eleştirdiği sizi bağlamıyor..Yapın yorumunuzu geçin..İşinize bakın biraz..Herkese laf yetiştirmek zorunda değilsiniz..Dediklerime kulak verin abicim biraz..İnanın size gösterilen saygı 2 katına çıkacaktır..;) |