![]() |
Bobô Aramızda Olmayabilir http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...denizli423.jpg 1-1 sonuçlanan Olympique Lyon maçının ardından teknik direktör Mustafa Denizli tam anlamıyla burnundan soluyordu... Takımının iyi performansına rağmen sinirli olduğu gözlenen tecrübeli çalıştırıcı, “Takıma kendini vermeyen, burada bulduğu şansı iyi kullanamayan ileride aramızda olmayacak” diye konuştu. Denizli’nin bu sözlerle öğrencisi Bobo’ya mesaj gönderdiği düşünülüyor. Bir basın mensubunun, “Bobo’nun transferi hakkında bir gelişme var mı” sorusuna da, Denizli sert bir bakışla yanıt vermeyi tercih etti. ‘Neden şut atmıyorsunuz?’ Soyunma odasında da Denizli fırtınasının sürdüğü öğrenildi. Kurt hoca, “Neden kaleyi gördüğünüzde şut atmıyorsunuz. Tello kaptırdığın topu izliyorsun, adam dönüyor, düzeltiyor, vuruyor... Sen kovalamıyorsun, savunma da izliyor. Artık bunları istemiyorum. Bireysel hatalardan kurtulun” dedi. |
BoBo Kendini Futbola vermeyecekse Aramızda olmasın Ama kafasını rahatlatıp kendini beşiktaşın başarısına vericekse Kalsın |
bobo yu satmazlar bu sene |
kafasını verse bile yetersiz.nobre oynadığında daha etkili oluyoruz. |
nobre holosko nihat yeter bize |
satılması beşiktaşımız için daha hayırlı olur. |
benim beklentim bobo satılıp delgado dondurulup 2 transfer yapılması |
bobonun gitmesi delgadonun gitmesinden daha hayırlı olur bencede.. |
Çok haklı Denizli.. |
adam haklı sonuçta bobo son 3 yıldır hep sorunlu bir futbolcu zaten oynamasın neden oynamıyorum diyor oynadığı zaman koşmuyor arada gol atıyor falan filan bilmiyorum ama gönderebiliyorlarsa göndersinler yoksa kafasını versin şu maçlarda koşsun top oynasın biraz nobreye baksın adam kapasitesi kısıtlı olmasına rağmen çok yararlı olmayı biliyor |
boboyu bu saatten sonra satmazlar bobonun iyi oynayıp fiyatını yükseltmesini bekliyecekler.. |
sıktın artık bobo ya topla kendini ya da çek git . |
mustafa hocamiz hakli |
bobo ve holosko lyon maçında sankı yok gibilerdi.. holosko toparlar belki ama bobo nun sorunu galıba bizde kalmk istemıyor.. |
Olmamalı tabiiki, kafası başka yerde olan birini niye takımda tutalımki, bu diğer oyunculara haksızlık en başta...Gereken yapılır umarım en kısa zamanda, madem büyük kulübüz, Ş.Liginde mücadele edeceğiz bu sezon, Delgado'nun sözleşmesini dondurursun, Bobo'yu da yollarsın en uygun fiyata artık, alırsın 1 yıldız diğeri geleceği parlak bir oyuncu olsa da olur, işi bitirirsin, böyle uyursak sezon başında ilerde büyük sorunlar yaşarız...Boş yere işgal edilmemeli yabancı kontejanları.. |
Yerine 1. sınıf bir forvet alıunmadığı sürece gönderilmesine karşıyım |
bobo kendini toplamalı yoksa sonu pek hayır olmaz:( |
ewet satılsın artık bencede. |
bobo sorunu çözülsün..ne veriyorlarsa gönderilsin..5 milyon euro veriolarsa hemen göndersinler..sorunlu...adam gamsız..lyon maçında oyundan çıkarkenki yüz ifadesini gördük..vurdumduymaz..umursamaz bir hali vardı..böyle oyuncu istemiyoruz..nobre girdi hareketlendi ileri uç..nobreye laf atıyoruz bazen ama bobodan çok daha fazla koşup mücadele ediyor.. |
yahu bobo en iyi oynadığı zamanda bile hep isteksiz sallanarak oynuyor. bence bize yakışmıyor.ben hırslı olmayan futbolcuyu sevmiyorum. yerine mücadeleci ve güçlü bir forvet alsalar keşke. şöyle bir kara boğa olsa. nouma gibi biri gelse. |
Türkiye`de Saat: 14:10 . |