![]() |
Serdar Hırslandı http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...arozkan423.jpg Lyon karşısına sonradan oyuna dahil olmasına rağmen çok başarılı bir görüntü çizen Serdar Özkan, teknik heyetten tam puan alan isimler arasındaydı. Genç futbolcu alışık olmadığı sol çizgide görev yaptı, ancak Mustafa Denizli’nin isteklerini harfiyen yerine getirdi. Serdar’ın başarılı futbolu, yeni sezon öncesinde hem teknik heyet, hem de taraftarların yüreğine su serpti. |
Serdar Özkan mı başarılıydı ? |
valla benimkine su serpmedi çok iyi ama sahaya yansıtamıyor |
serdar başarılıydı demek futboldan anlamıyoruz. |
Ya bu çocukta teknik falan var da aklı sahada değilki. Çubuk kraker Serdar. Yanından hızlı koşan biri geçse yere düşüyo bizimki. Pek umudum yok. İnşallah yanıltır beni. |
walla ben galiba futboldan anlamıyorum iyi performans sergilemiş harfiyen yerine getirmiş fln ben bunların hiçbirini görmedim benim gördüğüm saçma top kayıplarıydı yine |
serdar özkanın oynayacağı tek yer sağ kanat onu solda, ortasaha da joker gibi oynatmak bi yerlerin kaldırıyo başarılı ise sağ kanat diilse yedek kulubesi |
bızım serdardan mı bahsedıyor bu gazeteee bız baska mac mı ızledıkk |
Lyon karşısına sonradan oyuna dahil olmasına rağmen çok başarılı bir görüntü çizen Serdar Özkan, ne diyor ya bu:S |
Alıntı:
Sol çizgiye alışık değilmi serdar ya nereye alışıkta ben bilmiyorum acaba... |
Türkiye`de Saat: 07:32 . |