![]() |
ve zapo gitti Beşiktaş`ın Çek oyuncusu Tomas Zapotocny, Bursaspor`a gitti. İşte Bursaspor`un resmi internet sitesinden `Yeni transferler imzalıyor" başlığı ile yapılan açıklama: "Bursaspor’umuzun yeni transferleri İvan Ergiç, Hüseyin Çimşir ve Tomas Zapotocny, 28 Temmuz 2009 Salı günü saat:15:00’da düzenlenecek imza töreninde resmen Bursasporlu olacaklar. Özlüce Tesisleri Konferans Salonunda yapılacak olan imza törenine tüm taraftarlarımız davetlidir." |
Tam bir profesyonelsin Hayatta hersey gönlünce olsun zapo hizmetlerin için teşekkürler |
allaha çok şükür. darısı delgado ve bobo nun başına |
zapo benim en sevdiğim futbolculardan birisi gerçektende tam adam gibi adam bi tane röpörtajında hiçbir şekilde ne yönetimi nede takımı bombalamadı allah yolunu açık etsin inşallah istediği bütün başarıları elde eder....ayrıca heralde kendine kırmızı kart gösteren hakemden hiç bi futbolcu özür dilemez zapo büyük adamsın |
helal olsun zapo sana bea hic sorun cikarmadan ayrildi, aslinda üzüldüm gitmesine ondan önce gidecek basklari vardi |
Başarılar dileriz |
zapo :( öf yha bursaya gitti ama ona uzüluyorum.. |
hayırlı olsun , Herşey için teşekkürler. |
zapo için hayırlı olması dileğiyle.. |
yolun açık olsun zapo hersey için tşkler |
çok üzülüyorum gidişine...:( |
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Zapo... |
inşallah çok başarılı olur zapo bundan sonraki hayatında ve futbol yaşamında başarılar |
Bursa çok iyi bi transfer yaptı..Zapo'nun oraya gitmesine sevindim, iyi bi tercih yaptı bence, sonuçta hedefleri olan bir takım Bursa, ilk 5'i yine zorlayacaklardır eminim... |
Alıntı:
|
off zapo gittin ya yolun açık olsun :(gerçi bursada ne kadar açık olucak orasıda meçhul ama.. |
zapo için hayırlısı neyse o olsun.. |
çok iyi bir takıma gitti, hedefleri uyuşacaktır, bu igde zirveye oynaması gereken takımlardan biri bursaspor ve şu an uygun bir ortam var bunun için de, başarılı olacaktır... |
Bursasporun çapına göre çok büyük bir transfer oldu Herşey için teşekkürler Zapotocny! Sorun çıkarmadan gitti.Profesyonellik budur işte! |
1 dahada geri dönmez zapo... |
Bursa iyi işler yapıyor gerçekten..Ergiç, Hüseyin ve Zapo transferleri harbiden nokta atış.. Fink'i TFF'ye bildirebiliriz böylece..Bi belirsizlik giderildi en azından..Hem de Kartalkalp Zapo bildiğimiz, izleyeceğimiz bir takıma gitti.. Şimdi sıra Delgado belirsizliğinde..Onu da çözecez gibi duruyor..Kaliteli bir transferle herşey daha güzel olacaktır.. |
zapo için hayırlısı olsun ama bursaya gitmesini istemezdim:( |
hala zapoyu savunanlardanım bu adamı göndermemiz hiç etik ve adil olmadı satarsın o ayrı bir olay ama kiraya vermek yada başka bir sebeple göndermek hiç hoş değil bu adam elinden geleni yapmıştır artı çokta başarılı maçlar çıkarmıştır bunu kimse aksini diyemez |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben de öyle biliyordum; fakat yönetim TFF'ye Ferrari'yi bildirmiş..Ferrari var, Fink yoktu en son baktığımda TFF'deki kadroda.. |
üzüldüm gitmesine...her iki taraf icinde hayirlisi olsun |
Yolu Acik Olsun.. Verdigi Emeklere Tskler..:ciao: |
Alıntı:
ama yinede hayirli ve ona basarilar demekden baska birsey gelmiyor elimizden.. |
bence sivokla gayet uyumlulardı hatta sivoktan daha çok güven veriyor diyenlerimiz vardı.kalmasını isterdim gerçekten adam gibi adammış sorun çıkarmadı.bize alışmadığımız bi durum gösterdi zapo genelde böyle gönderilen futbolcular basına atıp tutardı çok çok tskler zapo.keşke delgadoya gökhan zana serdar özkana verilen şansların yarısı sana verilseydi.Allah yardımcın olsun:(:(:( |
Alıntı:
|
Çok sevdiğim İNSAN GİBİ BİR İNSANDI. Futbol aleminde senin gibi terbiyeli, ahlaklı insanlar nadir gelir gider bu aleme.. Sivok ilede bence çok başarılıydı. Açıkçası BEŞİKTAŞ'ımdan gittiğine çoook ama çok üzüldüm. Hayatta hersey gönlünce olsun Zapo, hizmetlerin için teşekkürler. Ben hakkımı helal ettim (Eminim Tribünün %90'ı da helal eder) Sende hakkını helal et ZAPO... |
gitmesine üzülenlerdenim açıkcası ama işte mecburiyetler olmasa... Umarım bursada da başarılı olacaktır...Hakkımız helal olsun sana umarım sende edersin Zapo... |
Zapo bir kez sinirlendi kırmızı kart gördü hemen afaroz edildi. Aslında çok iyide oynuyordu.Kupa' da 90+1 de atmış olduğu kafa golüyle Trabzonspor' u 2-1 yenmiştik ve bize daha böyle birçok faydası olmuş, çok karakterli ve efendi bir futbolcuydu. Yeni takımında başarılar dilerim. Eh kontenjan açıldı galiba, hadi tüm Dünya' nın şok olacağı şu transferi görelim artık. Lig başlıyor neredeyse.. |
Sanki bonservisi ile göndermişiz gibi bir hava var yazılarda.:) 1 yıllığına kiralandı.Geri gelecek fakat tutunabilir mi,bilmiyorum. Fakat bu sene çok iyi bir performans bekliyorum.Seneye umarım girer kadroyada,takılmaz 6+2'ye ... |
Türkiye`de Saat: 12:02 . |