![]() |
ülkerden şok yanıt Günlerdir HABER1903 olarak, Ülker gurubunun 3 büyükler arasında sponsorluk konusunda adil davranmadığını yazıyoruz.. Galatasaray`a 27 milyon dolar, Fenerbahçe`ye 30 milyon dolar verildiği konuşulurken, Beşiktaş`a ``0`` (yazıyla SIFIR) Beşiktaş yönetimi konuyla ilgili olarak Ülker gurubuyla yaptığı görüşmede, beklemediği cevabı aldı... Ülker yöneticilerinin ``Biz sizin Anasponsorunuzuz, bugüne kadar çok şey yaptık, daha ne yapalım?`` cevabı, Siyah-Beyazlı yöneticileri şok etti... Bundan sonra Beşiktaş yönetiminin alacağı tutum merak konusu, Ülker geri adım atar mı? Beşiktaş sponsor değişimine gider mi? Bu soruların cevabını ilerleyen günlerde hep beraber öğreneceğiz... HABER1903 |
sözleşme fesh edilirse beşiktaş kaç para vermek zorunda kalır acaba? |
bizi kendinize düşman etmeyin sıkıldık artık |
ülker grubunun önemli ortaklarından birisi de başbakan.sanırım onunla bu konuyu konuşmak gerekiyor |
sözlesmeyi fes edin bize sponzirmu yok yaw |
aslında formanın arkasına 2-3 aylığına eti ye versek ülker e çok güzel bi cevap olur!olmadı colaturka sponsor ya arkayada cocacola veya pepsi nin reklamını alsak harika olur :D |
Sözleşme Direk Fesh Edilsin !!! |
Bundan Sonra Ülker Mallarını Kullanmıyorum!!! |
bunların kafalarını koparmak gerek |
Doğru düzgün cevap vermek gerek galyana kapılıp saçmalamamak lazım.. |
dahada ülker almam...almıyordum zaten. |
Lanet olsun sizin bigi sponsora :S bende almıyorum bundan sonra.. |
transfer sezonu bitince para verirler gs ve ezikler iyi transfer yapsın bütcesini bu paraya göre kullansınlar tabi bize gelince ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ülker den gelecek hayır Allahtan gelsin . |
bende ülker almıyorum bundan sonra. madem taaf tutuyorlar bende tutuyorum. |
lig başladığında bu sorun için bişeyler yapmalı çarşı... |
Neden böyle bir şey desinler ki ya?:( |
Zaten ülkerin ürünlerini nadiren alıyordum. Artık bir daha almam.Boykot ediyorum! |
Alıntı:
|
haala spondor ülker.. feshetsinler yaa |
böyle bişey diyeceklerini sanmıyorum en azından bu uslupla bir cevap veridiğini düşünmüyorum tamamen basın abartmasından öte bişi değildir |
ÜLKER YEMEYİN, YEDİRTMEYİN!!! Ülker'in bizlerden kazanacağı her para, Ezikbahçe'ye ve Cincon'lara transfer olarak dönecektir... Yanlış yaptın be Ülker, Yerli Malı Yurdum Malı dedik aldık, yedik, içtik... Bundan sonra sana tek bi metalic yok.. BEŞİKTAŞ'ımdan büyük değilsin ülker... |
Bu Ülker ne ayak ya..Zaten hic sevmiyorum böyle sacma sapan sponsorlari..Alin Milan Gaz :D yada Nevzat Demirinin firmasinina sponsor olsun hatta Masimovdan Palmal(?) alin gitmeyen böyle serefsiz sponsorlardan almayin.. |
Bundan sonra bende ülker almayacağım :D:D |
ağızlarının payını vermek lazım.. |
Aynı yardımı geçen sene diğerlerine yapmadımı? Anlamadığım geçen senede üç büyük kulübe yapıldıysa yardım bu sene diğer iksine oluyorda bize niye ters cevap veriliyor?yanıt ortada çünkü BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEN GELEN REAKSİYONU VE İSTENMEMEYİ İÇLERİNE SİNDİREMEYİP BU TİP DUYGUSAL BİR AÇIKLAMA YAPMIŞLAR,SAYIN DEMİRÖREN O KADAR HATA YAPTINIZ BARİ ÜLKERİ FESH EDEREK BİRKAÇ DOĞRU HAREKETİNİZDEN BİRİNİ YAPIN..... |
beşiktaş taraftarı nasıl lig tv yi boykot etti şimdi sıra ülkerde!ülkerin mallarını almayın aldırmayın! |
ülkerin rengini zaten biliyoruz!... bende demirörenin bundan sonra alacağı tavrı merakla bekliyorum! |
ülker ürünlerine protesto almayınn |
haber in ciddiyetini bilmem ama olaya tribünün el atması lazım |
ulker urunu kullanmam kullandirmam tum besiktas taraftarlarninda kullanmamasi azim cayda kahvaltida yenir acaba nedir nedir eti eti etiii zaten kolalarini icen yok:D |
$u lanet olası yobazlardan kurtulamadık bi yahu cola turka yüzünden forma almıyorum almayacağım! alın avea. |
Alıntı:
O kadar kolay değil.:) Ülker'in yaptığı tam bir fiyasko... |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |