![]() |
Geçen yılın acısı Beşiktaş'ta çıkar http://i.sabah.com.tr/2009/07/28/3fd...3f99cf0176.jpgİlk idmanında bir lider gibi davranıp takıma renk getiren Nihat Kahveci, Kartal'ın havasını değiştirdi. Milli futbolcu, "Geçen sezonun kötü izlerini Beşiktaş'ta sileceğim" diye konuştu. Beşiktaş'ın İspanya'daki Huelva kampı Delgado'yu ikna çabaları ve kilitlenen transfer gündemiyle geçerken, önceki gün askerliğini tamamlayıp takıma katılan Nihat Kahveci bir lider gibi kolları sıvadı. Atlantik Okyanusu'nun kıyısındaki kampa milli futbolcunun gelişi, bir anda havayı değiştirdi. Milli takım kaptanlığı da yapan Nihat, daha ilk idmanında hem evlatlığını, hem İspanyolcası'nı, hem de tecrübesini konuşturarak sahanın mutlak liderliğine soyundu. Oyun oynarken takım arkadaşlarıyla iki farklı dilde "Gel-kaç-ver" ve "Bravo, haydi, devam, şut" gibi çıkışlarıyla duruşunu ortaya koydu. Aynı görüntü dün sabahki ikinci çalışmada da devam etti. Attığı birbirinden güzel gollerle kalitesinin yanı sıra çenesini de konuşturması takıma açıkça su mesajı verdi: "Ben yeni değilim. Yuvamdayım. İsmimle, geçmişimle, yeteneklerimle sahadayım. Herkes pozisyonunu ona göre alsın!" |
hadi inşallah başarılı bir sezon geçirirsn |
katılıyorum nihat bu sezon çıkartırsın sen acısını çok iyi oynıcağını düşünüyorum nihatın benn |
sen vardın hıcbırsı yokkkennn nıhat kahvecı cok ysa senın ıcın gunesı ıle ayı , ayı esır alırım bennn :D |
sakatlanmazsan istekli olursan bizi TSL de taşırsın |
sakatlanmadan her maçta oynarsın inş. nihat |
Nihat büyük patlama yaratacak ! |
bu senenin yıldızı inş nihat olacak hadi nihat coştur takımı |
insan kendi evladina güvenmezmi :) nihat bizde cok basarili olacakdir bu sene cok iyi gelecek insallah |
nihat süper olacak bu sene |
Uçur bizi nihat... :D |
Kral Geldi be Sakatlığıda yok anlasılan bu sene uçuşa geçiyoruz |
"Ben yeni değilim. Yuvamdayım. İsmimle, geçmişimle, yeteneklerimle sahadayım. Herkes pozisyonunu ona göre alsın!" Allah sakatlık yüzü göstermesin inşallaaahh!!! :) |
Sana güveniyorum nihat.inş. çok iş yapacaksın bu yıl |
efsane geri döndü yürü kim tutar seni be nihatım:D:D |
nihat'ın varsa herşeyin var ;) |
insallah (: |
çok şey bekliyoruz senden çoook |
Allah Nazardan saklasın.Umarım Porto maçında oynar yaw.Son 15-20 dk...Kaldırabilir bence o süreyi ... |
Türkiye`de Saat: 02:06 . |