![]() |
Sarsmaz müjdeyi verdi! Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, Arjantinli oyuncu Delgado'nun sözleşmesinin askıya alınması konusunda sona yaklaştıklarını belirterek, herkesi heyecanlandıracak büyük bir transfer gerçekleştireceklerini söyledi.. Sarsmaz, Radyospor'da katıldığı programda yaptığı açıklamada, Delgado'nun sözleşmesini askıya alabilmek için babası ve menajeri Eduardo Delgado ile birkaç gündür görüştüklerini belirterek, ''Görüşmelerimiz sürüyor. Sanırım sözleşmeyi askıya almayı kabul edecekler. Son detayları konuşuyoruz. Bana göre bu sorunu çözdük'' dedi. Nedim Sarsmaz, transfer için koşulların da oluştuğunu ifade ederek, herkesi heyecanlandıracak büyük bir transfer gerçekleştireceklerini dile getirdi. Katıldıkları Barış Kupası'nda final oynamaları halinde dünya basınının Beşiktaş adını takibe alacaklarını vurgulayan siyah-beyazlı yönetici, ''Ayrıca 2 milyon Avro'ya yakın para kazanacağız. Barış Kupası'nda finale kalırsak Futbol Federasyonu'na başvurup, TFF Süper Kupa maçının tarihini ileriye almalarını isteyeceğiz. Fenerbahçe Kulübü'nden de anlayış bekliyoruz. Öyle tahmin ediyorum ki onların kupa maçından önce ve sonra iki ön eleme karşılaşması var. Dolayısıyla erteleme kararı Fenerbahçe için de iyi olabilir. Bunlar henüz olasılık, ama yüksek olasılık. Çünkü Beşiktaş iyi gidiyor, finale çıkabilir'' diye konuştu. |
ya artık inanıyom valla bu kadar açıklama yapıldı yoksa neden yapsınlar hadi hayırlısı |
hadi hayırlısı yaaa yapılsın bi transfer |
konuşarak transfer olmuyor icraat lazım |
bitsin artık.. |
zaten açıklamaya yapmayan bi nedim sarsmaz kalmıştı.O da oldu |
Belirsizlik Çok can sıkıyor Artık bitirin bu işi |
Evet ya bir an önce bitse artık.Bu pazar süper kupa finali var.Önümüzdeki hafta lig başlıyor.Daha antremana çıkacak,takıma alışacak... |
Beşiktaş muhtemelen Delgado sorununu çözecek..Ve gelecek olan oyuncu ile de anlaşılmış büyük olasılıkla..Görüntü, açıklamalar o seyirde..Büyük oyuncu diyor yöneticiler..Vaart diyesim geliyor içimden..Umarım hayırlı olur.. |
bu açıklamaları her gün duyuoruz ama daha ortada kimsenin geldiğini görende yok ... |
valla bende inanıyorum yönetim artık temkinli davranıyor topuz olayından sonra tam bir isim vermiyor.çünkü biliyor fener veya galatasarayın açıklanan oyuncuyla ilgilenip fiyat artıracağını. |
kaç gündür "dünya bizi konuşacak..herkesi heyecanlandıracak transfer yapıcaz" naraları atılıyor..ama ortada hiçbirşey yok..sabırsızlanıyoruz artık..! |
ben açıkcası inanmıyorum artık.. Delgadonun sözleşmeyi dondurmayacağı telefonlarını kapalı tutmasından belli... Birde kaptan olup takımının faydasını düşünecekmiş yazık yani yazık başka birşey değil... |
her gün yeni birinin ortaya atılması iyice içinden çıkılmaz bi duruma dönüştü.alında şu belirsizlikten kurtulalım ya. |
inşallah olaylar dediği gibi gerçekleşir bunu çok istiyoruz tabikide hem delgadonun askıya alınmasını hemde iyi bir transferi eğer böyle olursa avrupadada şansımız artar zaten türkiye liginde şu kadromuz yeterli diye düşünüyorum |
bence büyük oyuncu olma zorunluluğu yok. iyi top dağıtan koşan mücadele eden sıradan biri de bize yeter. |
ya bu kadar açıklamdan sonra alınmama gibi birşey olmaz dicem ama demirören faktörünü gözardı edemiyorum |
acaba anlaşıldı da takımın istanbula dönmesini mi bekliyorlar |
Artık Bekliyoruz ;) :D |
Delgado Askıda , Bomba Sırada http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...-COOK-B423.jpg Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, “Delgado’nun babasıyla görüşmelerimiz sürüyor. Sanırım sözleşmeyi askıya almayı kabul edecekler. Son detayları konuşuyoruz. Bana göre bu sorunu çözdük” dedi. Transfer için koşulların oluştuğunu belirten Sarsmaz, “Herkese heyecanlandıracak büyük bir transfer yapacağız. İspanya’da takımımızın çalışmalarını sürdürdüğü Huelva kentinde tıpkı Avusturya’dakine benzer hava koşulları var. Bu nedenle çalışmalar çok iyi gidiyor. Takımın atmosferi de oldukça iyi. Lyon maçında takımın performansını çok beğendim. Geçen sezondan daha iyi, daha kaynaşmış bir ekip gördüm” görüşünü belirtti. |
o kadar gazladılar ki çok büyük bir transfer yapacağız diye diye artık kim gelse bumu o kadar önemli transfer diyecek hale geldik.tutup messi yimi getirecekler nedir :D |
bu transfer neymiş artık gelsinnn |
Fazla ümitlenmemek gerek.. Bomba diye adlandırılan transferleri her sene görüyoruz zaten ... |
ben bombadan anlamam da yöneticilerin çıkıp iş tamamlanmadan demeç vermeleri ne demek oluyor, buna kafam neden hiç yatmıyor?.. |
Sousa ve diego nun kulüpleriyle anlaşılamadı.Deco chelseade kalmak istiyorum dedi.Chelseade kalıyor.Van der vaartın eşi almanyada yaşamak istediği için vaartın kafasını çeldi.Geriye kulübü ve futbolcusu istekli tek isim kaldı.Dos santos... |
Alıntı:
dos santos beşiktaşa hiç bir katlıda bulunamaz bence ... şu bombada gelsin artık yoksa yöentimin elinde patlıcak bu gidişle ... |
Artık zaman çok geçti.. iyi bir adam alma ihtimalimiz azaldı.. muhtemelen yine alelacele bir adam alacaklar, tonla para verecekler bi halt çıkmayacak.. Hala degado ve Bobo yerine en az 2 çok iyi transfer gerekiyor.. Aksi takdirde şampiyonlar liginde 3.lük bile çok çok zor.. |
hay sizin yapacaniz ise |
Bu yaygaraya 2 adam gelmeli ronaldinho yada messi :D |
Bu delgadoyu yollayın arkadaşım yollayın. |
sakin ve sabırlı olalım lütfen . |
usandım artık herşey biran önce hallolsa artık |
Konular Birleştirildi. |
sapara yı alın yıldız istemiyorum ben. yıldızlar takımı bozmaktan başka bir işe yaramıyor. |
dün ntv spor da doğru transferi izledim.aslında yılmaz vuralı pek sevmem ama delgado hakkında söylediklerinde çok haklıydı.klas çalımlar atıyor değişik goller atıyor ama pasların yüzde 90 ı rakiplere gidiyor dedi.bu da takımın düzenli oynamasını etkiliyor.haklı.delgado teknik bir futbolcu ama onla olmadı zaten 6 ayda sakat lisansı dondurulacak ve gelecek sene elden çıkarılacak yapılacak en mantıklı hareket bu... yıldız transferi ise artık yılan hikayesine dönüştü.hayırlısı görcez bakalım... |
Zaman geçiyor.Lig başlamadan biterse bu iş sevinirim.Ligi kaldırırızda,Eylül'deki Şamp.Ligi'nde sorun yaşamamız muhtemel... |
ben aslında burada ki birçok kişinin aksine şampiyonlar liginde yeni transfer yapmadan da bir şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum ama ekstra iyi bir oyuncunun getirisi elbette olur. yinede çok yıldız isimleri getirdiğimiz zaman bu sadece bizim için geçerli değil diğer takımlar içinde öyle onları bu lige adapte etmek çok zor olacaktır.misal Deco geldi diyelim onu anadolu maçlarında motive etmek zor bir iş. e bize gelecek böyle bir adamda sadece 6 bilemedin 8 şampiyonlar ligi maçı için bunca paralar dökmek ne kadar doğru bilmiyorum.çok yıldız bir oyuncu yerine başarıya aç ve kaliteli bir ismi tercih ederim tabi bu söylediğim deco ve quaresma için geçerli elbette quaresma gelse bende çıldırırm ama ne derece faydası olur onuda bilmiyorum. |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |