![]() |
Beşiktaş - porto maçını canlı yayınlayacak kanallar . Beşiktaş - porto maçını canlı yayınlayacak kanallar sharjah tv2 nilesat uydusu frekans 11977 v 27500 kuwait tv3 nilesat uydusu frekans 11823 v 27500 kuwait tv3 badr-26 uydusu frekans 12523 h 27500 kaynak : http://www.flysat.com/football.php |
bunlar şifreli mi? |
evet bu kanallar şifresiz . |
hotbırden var mı bu kanllar |
Maçı amcamlarda izliyeceğim.Herkes yarın işe gidecek,maç 01.20'de falan bitecek...:) Kotalı olmayanlar için,bir site verebilirim.Ben maçı oradan izlemiştim,Lyon maçını...Kaliteli bir yayın ve sesi var... İşte site, http://pt-br.justin.tv/carsitv/popout |
Alıntı:
|
nilesat varmıki uydu listesinde :/ |
reciever ınız çok eski değilse liste de vardır nilesat . |
1 tanesi eskide bitanesini yeni aldık.. umarım vardır.. |
yeni olan da vardır . |
teşekkürler |
Alıntı:
|
Teşekkürler ahmet abi.Ben internetten takip edicem |
aksam ayarlıcam bakalım olucak mı :? |
iyi seyirler . |
nilesatta sinyal yok ki:( |
hangi dilden yayinliyacak bu kanal |
Alıntı:
arapça çünkü bunlar arap kanalı . |
Alıntı:
|
ya beyler maçı dsmart veya digiturk vermiyormu ya bizde 2side var maçı izleyemicekmiyiz biz şimdi:@ |
dsmart vermesi lazım ya bende hevesleniyorum izliycem diye gastede dsmart yayınlıycak yazıyordu |
hee bütün kanalları kaybediyimde babm beni öldürsün haftada bi sıralıyoruz kanalları zaten |
dsmart veriyor ya o kanallar dsmart olmayanlar için verilmiş zaten |
tamam o zman bi an şoke oldum maçı tvden izleyemıceğim diye zaten maçı ben dün akaşm sanıyodum akşamki programları iptal etmiştim bi geldim eve mç yok:D bugun akşam izleyelim ve yenelim inşallah:D |
Alıntı:
hotbird ve diger uydular bu sayfada *** L.J.s LIVE Sport on Satellite TV. Live Soccer on TV. Live Football on Saetllite TV. |
Maçı izleyebileceğimiz Bir Link Varmı .. |
Alıntı:
Adminim hayırlı akşamlar. Geçen gün Lyon maçını 1048 Adsl ile net bir şekilde takılmadan aşağıdaki linkten izledim. Linki buraya yazıyorum fakat umarım yasak birşey yapmıyorumdur :) JustinTV' den ispanyolca yayın yapıyorlardı. Ben o maçı yayınlayan kanalın sitesinede baktım fakat bu live stream dışında başka çalışan kaynak bulamadım. %90 paralı olmuş artık :( Beşiktaş - Porto canlı izle Beşiktaş Porto maçı izle |
Alıntı:
Link için teşekkürler Chatboxta Link Vermek Yasak Birde konu içinde Başka bir sitenin Reklamını yapan Linkler vermek Yasak onun haricinde Bu şekil Yardımlaşma amaçlı istediğimiz link yasak değil :) |
tesekkürler (: |
justin tv de search bölümüne besiktas yazın bir sürü kanal yayınlıyor şu anda. |
|
o değilde bu gece şu ispanyolcayı sökecem bu sayede :) |
Alıntı:
Rica ederim :) Ayrıca vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Şimdi içim rahat bir şekilde gerektiği zaman kurallara uygun şekilde link yayınlayabilirim. İyi seyirler hayırlı günler dilerim.:five: |
Justin.tv - RamboTV: Futbol-Soccer burası da net ama ama yabancı spıker ıste:( |
Alıntı:
Rica ederim iyi seyirler. :top: |
Alıntı:
hah hah :D:ridinghorse: D-smart sağolsun bu hallere düştük lol. |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |