![]() |
Sivas elenirse Beşiktaş kazanacak Şampiyonlar Ligi'ne direkt gruplardan başlayacak olan Beşiktaş, Anderlecht'ten ilk maçta 5 yiyen Sivasspor'un elenmesi durumunda, kasasına ekstradan 5 milyon Euro daha koyacak. Şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 mağlup olan Sivasspor, sadece turu değil, UEFA'dan gelecek önemli bir maddi geliri de kaybetmek üzere... Sivasspor, Belçika ekibini altı farkla yenip elemeyi başarırsa, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için play-off maçı oynayacak. Kırmızı-beyazlılar bu durumda büyük bir mucizeye imza atmakla kalmayacak ve 2.1 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi durumunda en kârlı çıkacak takım şüphesiz ki Beşiktaş olacak. Beşiktaş, Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi olması durumunda Aralık ayında ödenecek 10 milyon Euro'luk havuz gelirlerinin tamamını almaya hak kazanacak. Gruplara kaldığı için otomatikman 7.1 milyon Euro gelir elde edecek siyah-beyazlılar, böylelikle Sivasspor'un elenmesi durumunda UEFA'dan 17 milyon 100 bin Euro alacak. Beşiktaş, ayrıca gruplardaki her galibiyet için 800 bin, her beraberlik için de 400 bin Euro kazanacak. milliyet |
bizim icin iyi oldu, sivasin samp.ligine katilamamasi... |
Alıntı:
|
kendi takımını böyle sabote eden bir teknik direktör görmedim ben en iyi oyuncusubu fb ye peşkeş çeçekn diğerlerinin gitmesine izin veren balili gibi bir kaç isim daha var resmen sattı takımını gerçi hoş hoşuma gitti atıp tutyordu bülent uygun bey ne oldu |
bilindik birşeydi ama bu parayla transfer yapılmadıktan sonra ben ne yapim. cl ne katılan takım lige 1 adım önde başlamalı. ama bizde adam gibi takımı sırtlıcak adam yok |
ohh gelsin paralar:D |
Anderlete oynamıştık kazandık :D |
alin size yildiz icin kaynak |
bu kadar para gelecek 1 tane düzgün oyuncu alırız artık. gelsin paralar :D |
Sivas iyi para kazandırdı bize:D |
Bence hiç heveslenmeyelim. Bu yönetim asla ama asla yıldız bir oyuncu filan transfer edemez. Zaman geçiyor adam ne zaman gelecek takıma uyum sağlayacak.....Daha çok beklerizzz |
5iva5 her sene beklerız sızı sam.lıgıne :D:D:D |
bencede artık düzgün bi oyuncu alalım |
sivas anderletch ' i 6 farkla yener :D:D |
Sağol bülent hoca :p |
cok bekledm 9 olsn dıe olmadı :( |
Alıntı:
|
Kazandık bile :) Saol 5iva5 :D |
aslında iyi niyetimle akşam sivasın yanındaydım bir beşiktaşlı olarak ama baktım sivas haketmiyor beni hiç ilglendirmez benim takımımda para kazanıcak sonuçta çıkıpta ne yapıcak anderlectten 5 yiyen gruplarda 15 yer çok kötüler çnkü gerçekten bizim için iyi oldu tabikide |
en iyi oyuncusunu febye verirken bir de laf sokmuştu bize bize daha çok kazandırdı allah ondan razı olsun :) |
gelsin paralar açılmasın aralar:D:D |
Oh iyi oldu artis bülent uygun ve 5iva5a...:top: |
Türkiye`de Saat: 11:04 . |