![]() |
maçın özetini izledim gece ama o özette bile bir çok pozisyona girip pozisyon vermişiz. ilk yarıda bu pozisyonleri elde ederken nihat tello ve yusuf sahada yoktu en çok hoşuma gidende bu oldu. bize acilen oyunun temposunu ayarlıcak gol atıp attıracak 10 numara lazım. bu arada bobo da kıpırdanmaya başladı |
beşiktaşı dün beğendim ama pas yaparken sıkıntı çekiyoruz boboda da ilerleme gördüm dün lyon maçından çok farklıydı inşalah daha iyi olur bir arada defansta iyi iş çıkardı:) şimdi bu maçı unutup süper kupa maçına odaklanmalıyız |
Son vuruşlarda az daha dikkatli olsak bu maçı rahatlıkla alırdık canları sağolsun ben takımı beğendim :) Gerçek provayı fenev maçında yapıcaz ... |
Çok İyi Bi Oyun Ortaya Koyduğumuzu Düşünüyorum.Bu Hazırlık Maçlarında oynadığımız Oyun Geçen Sezon Oynadığımız Oyunda Daha İyi.Bu Sene Şampiyonlar Liginde Bir Patlama Bekliyorum. |
iyi yoldayız biraz eksiklik var gol yollarında onuda kapatırsak lige bomba gibi gireriz alimallah:)fink güzel oynadı ismail olsun bobo da daha bi hareketliydi sanki gelişme var boboda:) |
çok pzoisyon veriyoruz. ferrari de çok açık veriyor. düzeleceğine inanıyorum ama şu ana kadar gördüğüm ferrari zapodan okadar da üstün değil. süper hızlı falan da değil. yani sanki o para çok gibi ama düzeleceğine inanıyorum. |
finki ilk 2 maçta beğenmemiştim bu maçta çok beğendim süper savaşçı bir adam hatta maçı gol tv den anlatan spiker ernst fink sivok ferrariyi 4 lüsünü geçip gol atmak gerçekten zor dedi... bu sene yaptığımız transferlerden ferrariye takmış durumdayım çok iyi değil yılda 2.2 m euro kazanıyor üstünede takımımızın başkanı almak için 2 kere italyaya gitti... 10 numara değilde deco tarzı hem defans hem ofansif bölgede yer alabilecek bir oyuncuyla çok rahatlarız... |
- Bobo,bir pozisyonda Erhan'ın kademesine öyle bir girdi ki...100 metreden geldi.:)Çok alkış aldı. -Fink,her maç daha iyiye gidiyor. -Erhan'ın sağı solu belli olmuyor bazen çekip gidiyor,2.yarıda ise Hulk'a adım attırmadı. -Sivok-Ferrari ikilisi daha iyi oalcaktır. SONUÇ : Lige fazlayız,Avrupa'da da uçmaya hazırız.Bu Deco transferine bakar.:) |
bu arada sol kanadımızdan çok atak yiyoruz. ismailin öne çıkmasından mı önünde oynıyandan mı bilmiyorum ama daha dikkatli olunmalı |
takımımız dün çok iyi bir mücadele ortaya koydu..fizik olarak oldukça iyi durumdayız..yalnız 2 sorunumuz var..birincisi oyun kurucu lazım acilen..ikincisi de kaleye şut sayımız yok gibi..buna da bir çare bulunmalı.. |
Türkiye`de Saat: 22:09 . |