![]() |
bu sene şampiyon göreyim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı mevcut yönetim sizleri sevmiyoruz artık yeter |
bizim transfer komitesi değişmeli işini iyi yapanlar gelmeli harbiden haldun üstünel adam bi çıkıyo alıyo geliyo olucak gibi değil böyle bir adam lazım bizede |
yönetimin bu beceriksizliği bi son bulmalı! |
Transfer komitesi ile alakası yok..Delgado'yu transfer komitesi mi ikna edicek..? Tamamen yönetim becereksizliği..Sorunu..Adnan ve Haldun kendi yöneticilerine bile söylemiyormuş alacakları oyuncuyu..Adamlar sağlam iş yapıyorlar..Bizimkiler de anca konuşsun..Resmi siteden duyurdular Elano'yu walla..Yazık.. |
ya yeter rakiplerimiz topluyor yıldızları bizimkilerde iş yok yazıklar olsun yönetime.. |
Transfer filan beklemeyin hayal arkadaşalar. Bakın yönetim aynen şu açıklamayı yapacaktır " Bu saatten sonra transfer yapmayacağız, aradığımız özelliklerde futbolcu yok, takım oyunu oynuyoruz, nokta transferler yaptık" diyecekler |
ya kardeşim kendinize gelin be biz kimse ile transfer yarışı yapmıyoruz hayret bişeysiniz ya ne oluyo size isim de isim isimde isim yabancı kontenjanımız dolu onun için transfer yapılamıyor az biraz susun sabırla bekleyin . kafanıza taş düşse yönetimden bileceksiniz yav . |
takımı saçma yabancılarla dolduranda bu VİZYONSUZ yönetim. İsterseler messi yi alsınlar bu yönetimden bişey olmas. az kaldı 2010'a... |
sürekli laf yapıyolar icraat göremedik hala |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:16 . |