![]() |
Ferrari ikiye böldü http://www.fotomac.com.tr/2009/07/30...A89181255x.jpg Beşiktaş'ın İtalyan yıldızı Ferrari'nin menajeri Roggi'nin açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Roggi, tecrübeli futbolcunun transferinde baştan sona yanında olduğunu ifade ederken; yönetici Berk ile kondisyoner Marrone'nin ise kendisini birçok konuda zor durumda bıraktığını iddia etti. fotomac |
tabi canım kesin öyledir |
porto maçında benimde içime kurt düştü ama beklryip görücez. fener maçından sonra takımın notunu veririz |
ben dünki futbolunu hiç beğenmedim zapoyu aratmaz inş |
o kadar para boşuna arkadaşlar seneye ferrariyede kiralık kulup ararız elimizden çıkarmak için üstüne para bile veririrz kariyerli bi metzleder dururken bunu neden aldık bilmiyorum üstelik önünde iki tane de alman futbolcu vardı kaynaşmaları sorun olmaz anlaşmalrı mükemmel olurdu ama iş işten geçti |
ferrari daha yeni geldi arkadaşlar atıp tutmayın hemen 3 maç oynadı daha italyadan başka yere gitmemiş adam kariyerli metzelderse ferraride kariyerli eğer bilmiyorsanız ve bu diye hitap ediyorsanız futbol bilginizden şüphe ederim biraz bekleyin sonra söyledikleriniz burada kalıyor tek tek okuturum bir çok oynadığı başarılı maçtan sonra ne zapoyu araması biraz bekleyin ligin bi 3. haftası olsun ondan sonra diyelim yok bu adam kötü hakketen diye ama değil o yüzden endişelenmeyin defansını o gayet iyi yapar en az gol yiyen takım olucağımızı düşünüyorum bu sene |
defans oyuncuları geldiğinde sorun yaşar örneklerini bunca sene gördük ferrari de zamanla olucak |
Yahu kumaşı iyi olan futbolcu ta en başından belli eder kendini, yok %50 kapasite yok %1230 kapasite bunların hepsi hikaye. Zago ve Ronaldo geldiğinde ise hazırında ötesindeydiler çünkü futbolcuydular, tecrübeliydiler, önemli takımlardan gelmişlerdi, yıldızlardı. İşte fark bu. Yıldız oyuncu ile sıradan futbolcu arasındaki fark bu. |
bu adam kötü futbolcu deyil ama yildiz futbolcuda deyil daha iyisini alabilirdik bonservisi 5e yakin kendi alacak senede 2,5 ve en önemlisi 4 yillik sözlesme bu baskan yönetim oldugu sürece biz daha cok para car cur ederiz |
ya ne diyorsunuz arkadaşlar ya geçen sene italya da 5. olmuş en az gol yiyen takımlardan birinde as oyuncu olarak 33 maça çıkmış bir adamdan bahsediyoruz kötü demek acımasızlık olur eğer tribündeki seyirci de bu kadar sabırsız olursa adamı yakarız bekleyin ferrari kaliteli oyuncu metzelder den bi eksiği yok. |
Türkiye`de Saat: 06:35 . |