![]() |
nedemek elano on numara adam degil sadece ismi ronaldo,quaresma deco gibi duyulmadiysa kötü futbolcu anlaminami gelir? adami izleyin öyle konusun birde biz cok hayal ediyoruz baksaniza elanoya bile kötü adam bize katki saglamaz diyorsak.. |
dogru bize ne bizim yönetim baskan decoyu alacak halen bekliyoruz bakalim kimi getircekler yildiz diye allahin cinconlari bile para yok diye aglaniyo ama adamlar iyi transfer yapiyo kimse inkar edemez elanoda aslinda bizim savasan orta sahaya cuk diye otururdu ama saglik olsun ben INANIYORUM YILDIZI GETIRECEZ az kaldi |
bence birileri beşiktaşı küçük düşürmeye and içmiş başkan elano hakkında hiç açıklama yapmamasına rağmen basın elano yazdı.Galatasarayda bu futbolcuyu alınca Beşiktaşımız başarısız olmuş oldu.bence sade ve güzel plan... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neden olmasın!Yapmayacakları şey değil |
Alıntı:
Elano çok kaliteli bir oyuncu aga.Eğer biz almış olsaydık kötü oyuncu diye yorumlamalar olmazdı |
ya arkadaşlar sürekli adam aradığımızı falan sanmıyorum ben tek ciddi girişimimiz büyük ihtimal queresma konusunda oldu onu da bonservisinde anlaşamadılar gibi duruyor bizim sorunumuz delgado nun sözleşmesini dondurmamasıyla alakalı eğer ki delgado sözleşmeyi dondurmadan bir adam getirirsek delgado iyice ipleri eline alcak tazminatımı isterim dicek bu klüp beni istemiyor artık dicek hele bu adam yıldız olursa tam coşar. Yani delgado yla anlaşma sağlanılmadan bu transfer olmayacak şu anlaşılmış bekletiliyor bile olabilir. |
haber1903 istedik diye haber yapmadi, sadece alinsa iyi olur aradimiz 10,5 numara diye haber yapti |
Fanatik ortaya sallama haber attı.Sonrada cinconlar futbolcu ile anlaştı medya üzerimizden prim yapmakta ama yöntemimiz de transfer konusunda hala ayakta uyumaya devam ediyor. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:07 . |