![]() |
sana hiç güvenmiyorum bobo . |
%70 hazır halin buysa yandık biz yaf, hemde ne yandık...Hiçbir şey yaptığı yok valla, zaten formayı alacağını da düşünmüyorum, kulübede oturacak ilk yabancıdır Bobo... |
bobom yıne bu sezon cıkar besıktasın en cok gol atan yabancısı olur herkezede kapagı takar millette onumuzdekı sezon hala sunu soyler yuksek ıhtımalle bırısı demıstı ısmını hatırlayamıyorum ıyı bır gazetecıydı turkıye trıbunlerı qynı qdqmı gormekten bır sure sonrq sıkılıyor ve cqnlqrı sıkıldımmı qrtık qdqm ıyıde olsq onlqr ıcın fqrketmıyor besıktas taraftarı bobo ıcın aynen boyle nedense |
günaydın bobocan.. |
Barış kupasında durgun oynamasaydı değeri yükselirdi transfer teklifleri artardı ama bunun yerine naz niyaz yaptı. Neyse Nihat abiside geldi naz niyaz yaparsa yedek klübesine demir atar lol :D:fight: |
bobo böyle oynucaksan yandik valla |
Bu akşam Fenevle açılış yapar BOBÔ ;) |
iyi performans gosterirse ilerde cok iyi fiyatlara satabiliriz bnde kalması taraftaryım bu sene gollerini bekliyoruzz |
Alıntı:
Aynen..Cacık olmaz.. |
Istedigi zaman oynuyor kalacam dediyse kafasi bosdur bundan sonra yükselise cikar bence:) Son lig maclarinda da bunu gösterdi gitmek istiyordu iyi teklifler icin istekli oynadi ve hersey ortadaydi istedimi daha iyi bir Bobo izliyecegimize eminim:)) |
Türkiye`de Saat: 06:16 . |