![]() |
aBİ BU ADAM TAM BELA , ZATEN NERDE BELA VAR BİZİ BULUR, RUNJE NIN GITMESI YAKINDIR. AHA BURAYA YAZIYORUM HAFTAYA 1 HATALI GOL YESIN IPINI İLK ÖNCE TİAGANA KENARDA OTURTARAK SONRADA YÖNETİM ÇEKER.. ZATEN HUZURSUZUN TEKİ KİMSEYLE ANLAŞAMIYOR... |
demekki yenilgi oyuncuları fazlasıyla üzmüş ki gerilmişler. tartışmak da iletişimin bir parçası, takıma fayda getirir, uzun vadede takım kaynaşmasına yardımcı olur ama ne olursa olsun seviyeli yapılmalı, fazla büyütülmemeli.. |
Bence bu takımın hırsından kaynaklanıyor. Adamların içinde yenme isteği var ve olmayıncada sinirleniyorlar haliyle. Olaya bide bu açıdan bakmak lazım. Ayrıca ricardinho dün gece iyiydi ve çok istekliydi. Galip gelemediğimiz için sinirlri gerildi heralde... |
Runje sinirli , aynı Tümer e benzetiyorum ama tümerden biraz daha sinirli bu |
olur öle şeyler ricardinhonun kaybetmeye alışkın olmadığı için sinirleri gerilmiş o kadar geçer o |
daha iyi biraz özeleştiri yapsınlar |
Hangi Takımın Formasını Giydiğinizin FARKINDAMISINIZ !!! |
ULAN NOLUYOR NOLUYOR AKILLI Olun!!! SUSUYORSAK FUTBOLU BİLMEDİĞİMİZDEN DEĞİL GELECEĞE YATIRIM YAPTIĞINIZI BİLDİĞİMİZDENDİR... AKILLI OLUN ULAN!!!:mad::mad::mad: |
valla Ricardinho'yla abim kavga etse abime kafa göz girerim |
gs ve fb medyası abartmış olayları her takımda olur alex naptı kadroyu beğenmiyo şimdi tek kelime yok basında |
Türkiye`de Saat: 22:50 . |