![]() |
runje bu takimda geldiginde beri huzursuzluk yaratan tek kisi.....bu´en gec sezon sonu gönerilmesini isterim......simdi bazilariniz ne cabuk yargiladin fln demesin... bi futbolcu nun takima yararli veya zararli olacagi bastan belli olur.. ´hadi hata yaptiklarini kenara koyun.....sanki 10yildir ´takimdaymis gibi herkeze babalik tasliyor.......cordoba da hata yapiyordu ama en azindan futbolcularini motive ediyordu |
medya abartıyo taraftar da dolduruşa geliyo ezik medya ne olcak |
okadar abartılacak birşey değildir yahu,sanmıyorum sonra barşmışlardır,ayrıca tartışma iyidir çabuk uyum sağlamışlar bize:) |
bu runje devre arası yolcu gibi geliyor bana,huzuru da bozacak ileride,yediği o kadar hatalı golün yanında bir de bütün topları iki hamlede alıyor,çok tehlikeli bi adam |
richardinho yu hagi tarzında oynatmak lazım takımın lideri ypamak lazım bunu tigana kafasına soksunnn........... richardinho da bu kapasite varrrr....... |
ya en başta runje yi beğenmiştiim ama artık beğenmiyorum açıkçası güvenmiyorum her an gol yiyecekmiş gibi gelio bana not:Yiyo da zaten... |
bir bu eksiktiii |
Alıntı:
|
runjede kapasite varda basın cok abartıyor taraftarda dolduruşa geliyor pis basın ezik basın topunu .... |
runje kendini ne saniyor herkesin abisimi yoksa takimin kaptanimi ilk once isine baksin |
Türkiye`de Saat: 11:27 . |