![]() |
Varsa Yoksa " DECO " http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...O1-C-B4233.jpg Orta saha transferi için ince eleyip, sık dokuyan Beşiktaş, bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli’nin de görüşmeleri onayladığı Portekizli Deco’yu İnter’in resmen istediği açıklanmıştı. Ancak İtalyan ekibi, Deco’yu bedelsiz olarak transfer etmek isteyince Chelsea bu öneriyi geri çevirdi. İnter’in tecrübeli futbolcudan vazgeçmesi üzerine Kartal atağa kalktı ve Chelsea’nin kapısını çaldı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...CO-C-B4233.jpg Chelsea’den haber bekleniyor Siyah-Beyazlılar’dan yetki belgesi alan menacerler, Londra temsilcisiyle görüşmelere başladı. Beşiktaş, Deco’nun bonservisi için Chelsea’ye 5 milyon Euro’luk bir teklif sundu. İngiliz kulübü ise düşünmek için süre istedi. Portekizli oyuncu ise senelik 3 milyon Euro’ya ‘Tamam’ dedi. Chelsea’den haber gelir-gelmez, Delgado’nun sözleşmesinin dondurulması için düğmeye basılacak ve Deco ne pahasına olursa olsun Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Deco’nun transferiyle birlikte hem forma satışlarında, hem de büyük bir durgunluk izlenen kombine satışlarında büyük bir patlama yaşanması bekleniyor. |
hala deco yazılıyor arkadaş yav.alınabileceğinide hiç sanmıyorum nedense artık ama.Neysee Artık yapın şu transferi kardeşim.Bıktık basının kolpa haberlerinden |
ahh deco ahh gel hadi alın şunu başkann göklere çıkarsın bakkk |
3-4 güne kadar transfer olur heralde |
decoyu umarım alırız.. inter gibi bi rakıbımız var ama inşallah bizi seçer :/ |
deco besiktasin aradigi en iyi 10,5 numara , süper futbolcu eger bize gelirse tüm rakiplerimiz agizlari acik kalirlar....ama becerip alabileceklerine inanmiyorum insallah ben yanilirim.... |
mukemmel olur ama gorecegiz bakalim |
umarım gelir.. |
Deco Deco Oley oley oley |
Büyüklüğümüze yakışır bir adam getirin artık Allahaşkına ... Bir kerede biz görelim takımımızda büyük bir isim. |
alınacağını düşünmeyen arkadaşlar için şunu söyleyebilirim. futbolcunun gelmek konusunda bir sıkıntısı yok ama şu an biz deco ya sözleşme imzalatırsak delgadonun eline koz vermiş oluyorsun.yani onun sözleşmesi donmadan hergün artık bitirin deco işini yazmak çok saçma.daha transfer dönemi uzun.ve Delgado sözleşmesi donmadan deco yada imza attırılmayacak diye biliyorum.Deconun gelmem gitmem gibi bir durumu yok yani olay bizde bitiyor.Delgadonun sözleşmesini dondurmadan bu transferi yaparsan bir fazla yabancı olduğu için ya delgadoya sözleşmesinin bütün yıllarındaki parayı ödeyeceksin yani daha 3 sene daha var sanırım toplam alacağını verecek göndericeksin yada kadroda tutup takır takır parasını ödeyeceksin. bu yüzden o sözleşme donmadan kalkıp taraftar böyle gaza geliyor hadi bitirin dedi diye kimse transfer yapmaz zaten.herkes bunun için uğraşıyor birazcık sabırlı olalım bence |
darulecezeyiz zaten adam kaç yaşına gelmiş bu saatten sora ne kadar iş yapar ki |
Umarım gelir.Geçen sene de böyle haberler vardı,bakalım. |
deco'yu alabilirz, rüya değil ama birtakım şartlar oluşmalı bunun için; öncelikle inter gibi büyük kulüplerin bu oyuncuyu istememesi lazım ve isteyen kulüplerin de iyi liglerin hatrı sayılır takımları olmaması gerekir, aksi halde sadece para için alabileceğimiz türde bir oyuncu değil, tabi yaşı da artık ilerliyor ama hala futbol için uygun yaşta, ihtimali küçük olarak görüyorum ama olabilirliğini de küçümsememek lazım... |
Çok istiyorum Decoyu, inşallah olur. Pzt'den itibaren açıklanmasını bekleyeceğim. |
hayırlıs ama ben geliceğini zannetmiyorum:( |
Delgado, yap bi babalik, dondur su sözlesmeyi... Quaresmayi o kadar istedim, olmadi! Bari Deco gelsin yaw... Söz, 2-3 forma birden alcam bu oyuncu gelirse! |
Zaman daralıyor. |
Delgado'nun sözleşmesi dondurulur arkadaşlar hatta belki de dondurulmuştur. Bu çok güç değil, Delgado kulübe bu kadar kafa tutabilcek bir adam değil, o durumda da değil. İş yönetimde artık. Alabilirlerse alıcaklar, Deco'yu yahut başkasını. Ama inşallah Deco olur. |
delgadonun sözleşmesinin dondurulma işlemi olursa bir an evvel iyi olcak çnkü dondurulursa deco yada onun kalitesinde biri alınacağını düşünüyorum inşallah bu kişi deco olur çok beğendiğim bir oyuncu |
Bu yönetimin gerçekten bir yıldız alabileceğine inanmıyorum ama Deco'ya gerçekten ihtiyacımız var eğer amacımız büyük başarılara imza atmaksa, büyük oyuncularla büyük başarılar elde edilir. |
Başkan bütün şartları zorlamalı bu transferi bitirmek için...8 milyon € bonservis, Deco'ya da yıllık 3.2 milyon €, bu iş biter...Tabii başka bi kulüp araya girmezse, şu anda da öyle bir kulüp yok gibi...Morinho'da eskisi kadar ısrarcı değil zaten Deco'da...Bu transfer hayal değil açıkçası, yarınki maçtan sonra ciddi bir şeylerin olacağını düşünüyorum, Salı-Çarşamba'ya bitmiş olur bu transfer inş... |
Bu saatten sonra besiktas camiasini tatmin edebilecek tek transfer decodur,onun altinda bir oyuncu katiyen kesmez biz bjk lilari.buyüzden insaallah bu oyuncu gelirde busezona rahat birsekilde girelim. |
ya arkadaslaesiz geleceğine egrçekten inanıyormusunuz ? bence hayır |
Alıntı:
|
alabileceklerini sanmiyorum |
Haydi alacaksanız alın be.! |
10 numaralı formasıyla decoooooooooooooooooooooooooooooooooo |
İnanıyorum bu transferin biteceğine.. İnşallah yanılmam ve Deco gelir. |
yeter artık ne olacaksa olsun...bu zamana kadar ne isimler anıldı ama ses yok bu da canımızı sıkıyor.... |
Bugünkü mağlubiyetten sonra ne yapıp edip bu transferi bitirmeli Demirören...Gol atamıyoruz yaf, bunun nedenini düşünen biri yok mu koskoca takımda... |
deco alınırsa süper oluruz |
ewet süper olur ama delgado'yu napacaz.. Belli ki adamın işini halledemiyorlar.. Onun için fazla umutlanmayalım.. |
bugece 10 numaranın eksikliğini fazlasıyla hissettik |
evet hissettik o yüzden de bende Deco diyorum |
kesinlikle alınması gerekio 10 numara |
ya boşversene takımın bi 10 numaraya ihtiyacı olduğu kesinde bu maç ölçü değil... mustafa hoca herkezi kandırdı resmen... illaki transfer yaptırıcak o raya.. resmen verdi kupayı.. merak etmeyin glirbiri ;) |
Pirlo milanda kalıyormuş ve bu durumda Chelsea Pirloyu alamayınca Deco onlarda kalıyor. Yani Deco da artık masal oldu. Neyse sıradan bir oyuncu olan ferrari için 1-2 ay koşturan yönetim Deco gibi bir yıldızı artık 1 senelik uğraş sonucunda anca alır. |
orta sahaya daha ıyı top yapacak birisi sart bence denizli ınadi bırakıp telloyu ortqaya cekmezse ne gol atar nede yeriz herhalde |
Türkiye`de Saat: 11:58 . |