![]() |
Nobre : Nasıl Bitirdiysek Öyle Başlayacağız http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...11NOBRE423.jpg “Geçen sezonu çifte kupayla kapattık. Yeni sezona da kupayla başlayacağız” diyen yıldız futbolcu, “Her ne kadar Olimpiyat Stadı atmosfer olarak uygun olmasa da, maçı kazanacağız ve taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” ifadesini kullandı. Fenerbahçe’nin renklerine bağladığı Brezilyalı futbolcular Dos Santos ile Christian hakkında da yorum yapan Nobre, “İkisini de çok iyi tanıyorum. Brezilya’da bilinen oyuncular. Ancak oradaki futbol ile burada oynanan arasında farklar var. Bu sezonu aşarlarsa, çok yararlı olacaklardır” ifadesini kullandı. |
maç öncesi hep böyle iddialı konuşuyorsunuz Maçta icraat görelim mümkünse |
bu sezon forvet hattımız çok iyi nihat kondisyonunu tamamladığı zaman büyük bir hücum hattına sahip olucaz nobre de geçen sezona göre daha istekli |
İnşallah maçtada iyi oynarsanız isteklı olursanız bu kupada bizimdiR.. |
nobreden hicbir sey beklemiyorum 4 sezondur ne yaptiki bu sezonda yapsin...onun yüzünden batuhani hersene kiraya veriyorlar cok büyük hata batuhan besiktasta oynamali oraya buraya yollamayla cocugu futboldan sogutacaklar...büyük futbolcu büyük takimlarda yildizlasir.... |
inşallah ..bıraktığımız yerden devamını getirmeliyiz daha iyi şekilde |
hadi bakalım kartallarım cakın su fenere yine |
fener maçında gösterin kendinizi:) |
Sana çok güveniyorum nobre hadi göster kendini batuhancılar çatlasın . |
Nobreden Bu sezon umutluyum |
Türkiye`de Saat: 18:26 . |