![]() |
Sivok: Benim yılım olacak http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...N4SIVOK423.jpg Beşiktaş’ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok, yeni sezondan çok umutlu. Yıldız futbolcu, “Geçen yıl, asıl mevkiim olan stoperde düzenli olarak oynayamadım. Bu durum performansımı olumsuz olarak etkiledi. Elbette sözleşmemde ‘Sadece bir mevkiide oynar’ yazmıyor. Ancak hayatta bir gerçek var: Her şey gerçek yerinde değerini bulur... Ne demek istediğimi, bu sene sergilediğim performansla sahada göstereceğim. Bu yıl, benim yılım olacak. Zapo çok karatkerli ve iyi bir oyuncu. Umarım gittiği takımda çok başarılı olur” dedi. Fanatik |
zapo'nun ne kadar karakterli olduğunu bizde öğredik zapo tam bir profesyonel Sivok senden ise bu sezon üstün bir performans bekliyorum ferrari ve sen forvetlere gecit vermeyeceksiniz |
inşallah sivok sana güveniyoruz:) |
sivok bu sene çok daha iyi olacak |
Ferrar'ylen birlikte rakip forvetlere geçit vermeyecekler...İyi bi tandemimiz oldu, kağıt üzerinde diyoruz şimdilik bunu, ama ilerleyen zamanlarda saha içerisinde de göreceğiz bunu umarım...Bu Sivok'la da bi 5-6 yıllık sözleşme imzalayalım biz, bırakılmaz böyle bir oyuncu valla... |
Takım için oynayan başarılı oyuncu uzun yıllar görev alıcaktır takımımızda Allah sakatlıktan korusun |
sivok sana guvenıyoruz bu yıl ferrariyle iyi işler yapacaksınız ((: zapoda gercekten karakterlıymıs (: inşallah bi gun geri döner.. |
evet sivok güzel konuşmuşsun zapo adam gibi adamdı sende ondan aşşa değilsin |
İnşallah Sivok ;) |
türkiyenin en iyi hava topuna çıkan adamı bence sivok... ve beşiktaşın jokeri olucak bu sene ;) |
ama bu hatalarla imkansızXD |
Sivok,naptın kuzum? Sana güveniyorum,her şeye rağmen.:) |
sezon içindeki hata hakkını bu maçta kullandı sivok..ligde daha dikkatli olur inşallah.. |
benım yılım derken bugunku hataları kastedmedın umarım:D:D |
ah be sivok :/ |
Çok GüzeL BaşLadın Bu YıLa Devam Sivok ;) |
Üf be sivok ne yaptın :Shiç yok yere elerine poz verdin kendi ellerinle |
hım kesin senin yılın olur |
zaman geliyo öle bi hata yapıyosunki gökhan zandan berbat... maçta gayet iyiydi ama..... aması var işte bunu hep yaoıyor... |
75 dakika sahanın en iyisiydi bence.. Ferrari'nin bile açıklarını kapattı.. Penaltı pozisyonu talihsiz bence.. Sivok gibi uzun bir adamın barajda kalması doğruydu topa gitme kararını kim verdiyse hata onundur.. Velhasıl sivok konusunda rahatım yalnız ferrari için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. Biz savunmayı garanti görüyorduk ama Ferrari eğer buysa işimiz kolay değil.. |
sivok talihsiz bir pozisyona maruz kaldın ama inşallah bundan sonra bu pozisyonlarada dikkt edersin çnkü bu maçı salla ama önümüzde önemli maçlar var o maçlarda olmasın bunlar defansın en iyi oyuncularındandı takım olarak çok iyi defans yaptık defanstan son derece memnunum çok daha iyi olucaktır |
Türkiye`de Saat: 18:23 . |