![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçiniz bunları yıllardır aynı hakem sorunları.Bunların birazda gündemi başarısızlıktan ve kaostan uzaklaştırmak için kullanılıyor.Hakemler içimizde yara o ayrı ama yöneticisi,menajeri.t.direktörü.futbolcusu işini yapsın sonra dönüp bakalım hakemlere iyi oynayalımda ben razıyım şerefli ikinciliklere. |
hakem hatalı doğru ama sen hala baki ile oynuyosun tek forvete dönmüyosun delgadoyu yedek tutusyosun bunları görmeyelim mi |
Alıntı:
|
Alıntı:
10. dakikada hakem penalti+kirmizi karti verseydin ben o zaman gorurdum GS'nin gotunu. 10. dakikada 1-0 maglup ve orta alani tek basina goturen Inamoto yok, bu durumda maci rahat alirdik ve tarihi fark atardik. Hadi bunu gecelim, bu maci 'normal' bir hakem yonetse Ayhan, Song, Sabri coktan kirmizi karti yemisti, GS'nin sertliklerine hakem goz yumdu ve bu durum bizim futbolumuzu etkiledi. Biz iyi oynadik ya da galibiyeti hak ettik demiyorum, ama GS bana gore bizden iyi futbol oynamadi ve hakem herseyi esit yapsaydi bana gore biz oradan 3 puan ile cikardik. |
SANKİ ÇOK GOL POZİSYONUNNA GİRDİK, KAZANMAK İÇİN HERŞEYİ YAPTIKTA SUÇU HAKEMDE ARIYOZ. MAÇ cinconların HAKKIYDI.. ŞABAN KAÇIRMASA ÇOK GOL YERDİK.. |
her senenin,klasik lafıdır bu,birşey çıkacağını sanmıyorum |
Alıntı:
Alıntı:
|
gerekeni yapacağız daki gereken ne acaba çok meraklandım bu konuda. |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |